Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko Jarku :) 

Hoho bardzo ładne akwarium! 

Tak długo pisaliśmy na priv o ledach(a jakie mieliśmy z tym perypetie:P ) że  nawet chyba nie prosiłem o pokazanie zbiornika dopóki wczoraj nie wysłałeś mi mmsa :D 

2 godziny temu, deccorativo napisał:

białe kawałki węża pomalować Rubber Paint w kolorze modułów -  wiele przestanie walić po oczach. 

Henryku stosowałeś tą gumę w spreyu?

Nie szkodzi organizmom wodnym?

Właśnie myślę aby u siebie zamaskować białą rurkę z kubełka która razi moje oczy :D i @jarek1969 też może o tym pomyśleć jak zasugerowałeś...

Opublikowano
28 minut temu, egon44 napisał:

Henryku stosowałeś tą gumę w spreyu?

Nie szkodzi organizmom wodnym?

Właśnie myślę aby u siebie zamaskować białą rurkę z kubełka która razi moje oczy :D i @jarek1969 też może o tym pomyśleć jak zasugerowałeś...

Kupiłem i czeka na swoją kolej.:D dokładnie ta bo jest wielu innych producentów 

http://allegro.pl/rubber-paint-plynna-folia-guma-w-spray-450-ml-usa-i6797456961.html

To elastyczna folia gumowa w spray nakładana natryskiem w wielu kolorach.  formula USA i nie ma żadnego oznaczenia o szkodliwości dla organizmów wodnych . Trzeba tylko dać tej gumie 3 dni by dokładnie umyć przed zanurzeniem w wodzie- by się utwardziła i rozpuszczalnik odparował.

Na pewno bezpieczniejsze niż cement w CX -5

• Lubię to 1
Opublikowano
30 minut temu, raiders napisał:

:D  Poważnie  używasz  preparatu do tuningu aut w akwarium ? 

Ja użyłem, co prawda PlastDip ale też przeznaczenie jest nie akwarystyczne. Jest u mnie w akwarium ponad pół roku i nic złego się nie dzieje.

• Lubię to 1
Opublikowano
56 minut temu, kwiq napisał:

Ja użyłem, co prawda PlastDip ale też przeznaczenie jest nie akwarystyczne. Jest u mnie w akwarium ponad pół roku i nic złego się nie dzieje.

Wyślij mi  Andrzeju jak możesz na priv linka do tego produktu.

Godzinę temu, jarek1969 napisał:

Koledzy. Mam prośbę. Przenieście swoją dyskusję do innego wątku.

Poproś o przeniesienie tej dyskusji moderatora Jarku.