MatiK Opublikowano 22 Lutego 2018 #21 Opublikowano 22 Lutego 2018 Opinie wystawiamy w innym dziale i koleżanka @ika może sobie tam wejść, poczytać i wyciągnąć wnioski 1 Cytuj
pozner Opublikowano 22 Lutego 2018 #22 Opublikowano 22 Lutego 2018 Ja nie mam z nim złych doświadczeń, dlatego go proponuję. Cytuj
fish_magic Opublikowano 22 Lutego 2018 #23 Opublikowano 22 Lutego 2018 http://fishmagic.pl/kategoria-produktu/ryby/mbuna/labidochromis/ Cytuj
ika Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor #24 Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) Pytałam w Tan - Malu, Pseudotropheus acei Luwala mają teraz w fajnej promocyjnej cenie po 12zł, a chisumulae po 49zl. Wysłalam jeszcze zapytanie do Pana Gaży. Niestety, stety pojutrze wyjezdzam na dwa tygodnie. Więc całą akcję poszukiwania i zakupu zostawiam na "po powrocie". Chyba że przywiozę ze sobą z Kataru jakieś tajne rybska?Tylko 6 godz lotu?. Edytowane 24 Lutego 2018 przez ika Cytuj
ika Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor #25 Opublikowano 24 Lutego 2018 W dniu 22.02.2018 o 12:45, fish_magic napisał: http://fishmagic.pl/kategoria-produktu/ryby/mbuna/labidochromis/ Rozmiar 5-7cm mają niedostępne. A ja potrzebuję większe gdyż mam już w akwarium spore Metraclima estherae red red. Ale dzięki za namiary?. Cytuj
przemo-h Opublikowano 24 Lutego 2018 #26 Opublikowano 24 Lutego 2018 W luku bagażowym skacze trochę ciśnienie i trzeba powietrze z worków spuścić. Mojemu koledze worki nie wytrzymały i trochę wody się wylało w bagażu, ale ryby uratował?. Cytuj
pavlofico Opublikowano 6 Marca 2018 #27 Opublikowano 6 Marca 2018 I znow mam problem:-(. Nie mogę nigdzie znaleźć Chisumulae, czy mogę zamiast nich dać Labidochromis sp mbamba lub hongi Sweden, a może Pseudotropheus demasoni? Te znalazłam bez problemu. Chodzi mi o ładnego pasiaka pasującego do Pseudotropeus acei Luwala oraz Metriaclima estherae red red. Jeżeli szukasz to mam młode jak chcesz F2 Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Pytałam w Tan - Malu, Pseudotropheus acei Luwala mają teraz w fajnej promocyjnej cenie po 12zł, a chisumulae po 49zl. Wysłalam jeszcze zapytanie do Pana Gaży. Niestety, stety pojutrze wyjezdzam na dwa tygodnie. Więc całą akcję poszukiwania i zakupu zostawiam na "po powrocie". Chyba że przywiozę ze sobą z Kataru jakieś tajne rybskaTylko 6 godz lotu. Tylko takich nie bierz......Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj
ika Opublikowano 14 Marca 2018 Autor #28 Opublikowano 14 Marca 2018 W dniu 7.03.2018 o 00:40, pavlofico napisał: Jeżeli szukasz to mam młode jak chcesz F2 Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Tylko takich nie bierz...... Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Hihihi, mogę wziąć 160 kg więc kto wie?. Cytuj
pavlofico Opublikowano 16 Marca 2018 #30 Opublikowano 16 Marca 2018 Jak duże masz te młode? Około 3 cm Ewentualnie harem 2+2 dorosłych F1 Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi