Skocz do zawartości

restart 300l od zera czy zostawić złoże?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darku bardzo ładne masz te tło :) 

Nie żebym się czepiał bo wiadomo to twoje akwarium,ale pomyślałbym nad dołożeniem większej ilości kamienia...

W końcu mbuna rządzi się swoimi prawami :D 

Ogólnie aranżacja podoba mi się i jestem skłonny stwierdzić że wygląda dużo,dużo lepiej niż poprzednia ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, egon44 napisał:

Darku bardzo ładne masz te tło :) 

Nie żebym się czepiał bo wiadomo to twoje akwarium,ale pomyślałbym nad dołożeniem większej ilości kamienia...

W końcu mbuna rządzi się swoimi prawami :D 

Ogólnie aranżacja podoba mi się i jestem skłonny stwierdzić że wygląda dużo,dużo lepiej niż poprzednia ;) 

z kamieniem masz racje, jeszcze dokupie troche. dołożyłem też belkę led do standardowego oświetlenia.

Tanie i proste rozwiazanie ale bardzo poprawia efekt całości.

Opublikowano

A co to za tło? ?

Aranż super, podobnie jak kolega Andrzej uważam, że więcej kamoli zrobi robotę, zwłaszcza na przodzie w rogach ?

Opublikowano

tło 3D kupione w Plantica, nie jestem mistrzem DIY wiec kupne. Wydaje mi się że jest fajne.

Opublikowano
2 godziny temu, grabiec napisał:

no i kamienie już są

Mam takie tło, ale Tobie znacznie lepiej udało się dobrać kamienie do tego tła. Ja dałem kamienie polne i efekt końcowy jest gorszy niż tu. Brawo!

Opublikowano

No wlasnie troche to analizowalem  najbardziej pasowal mi serpentynit do tego tła. 

już zalałem wodą i jak się wykrystalizuje to powinno stanowić jedną całość. Tak myślę :)

malawi z woda.jpg

Opublikowano
46 minut temu, grabiec napisał:

No wlasnie troche to analizowalem  najbardziej pasowal mi serpentynit do tego tła. 

już zalałem wodą i jak się wykrystalizuje to powinno stanowić jedną całość. Tak myślę :)

Teraz jeszcze brakuje glonów :P:)