Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za cenne rady, cały czas szukam złotego środka na ułożenie czegoś fajnego z tych kamieni i co chwile coś zmieniam. Idąc za twoja radą odsunę te kamienia od szyb i pewnie wszystko na nowo poukładam zobaczymy jak wyjdzie. Pomału brakuje mi już pomysłów na nie ale się nie poddaje.

Opublikowano (edytowane)

masz temat zasady układania kamieni a w nim dziejowy wykład poznera jakie zasady tworzenia obrazu można wykorzystać więc wykorzystaj a od razu zobaczę że wykorzystałeś . Pierwsze to jeden rodzaj kamieni choć ja w swoim uzyję 2 a nawet może 3 rodzaje  haha :D

tak to jest z zasadami - są by je łamać.

Wracając do twoich dwu kupek - mnie nie ujęły artyzmem, a na pewno są niebezpieczne dla całości akwarium..

Edytowane przez deccorativo
Opublikowano (edytowane)

Czytałem ten artykuł o zasadach układania kamieni i stad te  dwie kupki . Gdzieś tam coś takiego widziałem i jak to napisałeś mnie to  tez nie ujęło. I już ich nie ma. W sumie to teraz wszystkie małe kamienie dałem na dno i przykryłem pisakiem a na wierzch poukładałem te większe i chyba jest lepiej. Przede wszystkim cały wapień alpejski znikł pod piaskiem  jest mało widoczny a główny kamień to bazalt  

Edytowane przez Andrzej282