Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, cyganeczka napisał:

Moje rybki jechały w busie, nic im nie było.

Czekamy na nowy temat Życie u  Basi :D

Busy z Polski jeżdzą nawet do Londynu a może i dalej - zaznaczam że nie jechałem;) ale widać że Tan Mal dogadał się z tymi liniami busowymi - co otwiera dostawy ryb do Beneluxu , może też do Brexitu:Da nawet dalej znowu do UE.

Gdybyś Basiu zechciała podać koszt transportu to inni by mieli pogląd dokładny na cał koszty ryb z Polski a nie z Niemiec.:D bo cennik ryb mamy ,a chyba oferta Tan Mala  jest szersza niż to co oferują zoologi w Holandii czy UK.

• Lubię to 1
Opublikowano
Czekamy na nowy temat Życie u  Basi
Busy z Polski jeżdzą nawet do Londynu a może i dalej - zaznaczam że nie jechałem ale widać że Tan Mal dogadał się z tymi liniami busowymi - co otwiera dostawy ryb do Beneluxu , może też do Brexitua nawet dalej znowu do UE.
Gdybyś Basiu zechciała podać koszt transportu to inni by mieli pogląd dokładny na cał koszty ryb z Polski a nie z Niemiec. bo cennik ryb mamy ,a chyba oferta Tan Mala  jest szersza niż to co oferują zoologi w Holandii czy UK.

To nie tak do końca z Tan Mal, Państwo Wisz poszło mi na rękę z odbiorem rybek przez kierowcę. Busa jednak trzeba samemu szukać , co nie jest trudne
Ceny są różne, czasem promocje a czasem nie. Ja se nie załapałam. Koszt paczki 55€.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Były jakieś straty? 

Nic a nic. Rybki wyglądały jakby wyszły z hodowli zza rogiem
A nawet więcej przyjechało. Zobaczę potem, jak będzie światło w akwarium, bo wczoraj było niestety zgaszone. Nie mogę się doczekać , kiedy wrócę z pracy i zobaczę je w świetle.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Dziękuję 1