deccorativo Opublikowano 21 Grudnia 2017 #21 Opublikowano 21 Grudnia 2017 51 minut temu, cyganeczka napisał: Moje rybki jechały w busie, nic im nie było. Czekamy na nowy temat Życie u Basi Busy z Polski jeżdzą nawet do Londynu a może i dalej - zaznaczam że nie jechałem ale widać że Tan Mal dogadał się z tymi liniami busowymi - co otwiera dostawy ryb do Beneluxu , może też do Brexitua nawet dalej znowu do UE. Gdybyś Basiu zechciała podać koszt transportu to inni by mieli pogląd dokładny na cał koszty ryb z Polski a nie z Niemiec. bo cennik ryb mamy ,a chyba oferta Tan Mala jest szersza niż to co oferują zoologi w Holandii czy UK. 1
cyganeczka Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor #23 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Czekamy na nowy temat Życie u Basi Busy z Polski jeżdzą nawet do Londynu a może i dalej - zaznaczam że nie jechałem ale widać że Tan Mal dogadał się z tymi liniami busowymi - co otwiera dostawy ryb do Beneluxu , może też do Brexitua nawet dalej znowu do UE. Gdybyś Basiu zechciała podać koszt transportu to inni by mieli pogląd dokładny na cał koszty ryb z Polski a nie z Niemiec. bo cennik ryb mamy ,a chyba oferta Tan Mala jest szersza niż to co oferują zoologi w Holandii czy UK. To nie tak do końca z Tan Mal, Państwo Wisz poszło mi na rękę z odbiorem rybek przez kierowcę. Busa jednak trzeba samemu szukać , co nie jest trudne Ceny są różne, czasem promocje a czasem nie. Ja se nie załapałam. Koszt paczki 55€. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Były jakieś straty? Nic a nic. Rybki wyglądały jakby wyszły z hodowli zza rogiem A nawet więcej przyjechało. Zobaczę potem, jak będzie światło w akwarium, bo wczoraj było niestety zgaszone. Nie mogę się doczekać , kiedy wrócę z pracy i zobaczę je w świetle. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Rekomendowane odpowiedzi