Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Heja.Mialem ten sam problem.Zona pozwolila mi na akwarium jakie tylko chce pod warunkiem ze szafka bedzie w kolorze kompletu z sypialni(bo u mnie stoi w sypialni) postanowilem to wykorzystac i zamowilem szkło 180x60x50h.Dzis okazuje się ze szkoda ze nie zamowilem 3x0.9.0.7h . Trzeba korzystac z okazji i tez z czasem dojdziesz do tego samego toku myslenia.Kiedy tylko zona polubi rybki(kiedy jakims wyjazdem zmusisz ja do ich karmienia i opieki) a akwarium"skurczy się w oczach" pomyslisz moglem dolozyc.Komoda zostala zonce na graty a ja mam swoja komode na akwarium.Musialbys znalesc temat gdzies na forum opisywalem wszystko tez po kolei.Znalazlem producenta mebla i z jakiej to plyty robil.Wiec zamowilem plyte podocinali okelili czola i gotowe.Nie ma co pochopnie podejmowac decyzji.

Zonki komoda wyglada wiec tak jak na zdjeciu nr 2.

A tu moja komoda (zdjecie nr1)i bez focha mam akwarium jakie chcialem.Trzeba już urabiac na te wieksze.Mam nadzieje ze blok wytrzyma?Na srodku pod spodem jest jeszcze miejsce na 2 sbiorniki 55x55x30 ktore niebawem beda?

IMG_20180127_111400.jpg

IMG_20180127_111347.jpg

Edytowane przez RavenPl