Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam ten temat z uwagi na totalne olewanie klienta przez tą firmę: https://www.fabertec.pl/:angry:

Nie wiem czy ja mam pecha czy jak ale z realizacją mojego zamówienia to są totalne jaja.Miałem zalać akwarium przed Świętami ale nic z tego!:angry:

Złożyłem zamówienie na spienione pcv na konkretny wymiar w piątek 15.12 i wieczorem zrobiłem przelew.W środę 20.12 dzwonię z zapytaniem co z moim zamówieniem i co?Nie zauważyli mojej wpłaty!:angry:Zaraz wyślą i na czwartek,góra piątek będzie.Dzisiaj piątek 22.12 i dupa!Dzwonię kolejny raz.Nikt nic nie wie i kolejna obietnica że w środę 27.12 wyślą i w czwartek 28.12 powinno być!:angry:

Totalne olanie klienta!

Trudno.Firma sama pracuje na swoją złą opinię.Może kiedyś było inaczej jak już gdzieś wcześniej pisaliście i doradzaliście ale teraz stanowczo odradzam tą firmę!:angry:

Opublikowano (edytowane)

Ja zamawiałem z Fabertec dwukrotnie (w tym czarne pcv docinane na wymiar) i za każdym razem wszystko było w jak najlepszy porządku, zarówno czas realizacji jak i jakość produktu. Może Twój przypadek to "tylko" niefortunny jednorazowy incydent?

Edytowane przez luck83
Opublikowano

A ja miałem i dobre i złe doświadczenie z firmą. Pierwszym razem, wysyłka następnego dnia po zamówieniu, niestety kolejna - to chyba był październik/listopad już z opóźnieniem. Po kilku dniach milczenia dzwoniłem i się przypominałem, a i tak nie wysłali od razu po mojej interwencji. Za każdym razem zapłata od razu i mail potwierdzający płatność na konto. 

Coś mi się wydaje, że firma działa w miarę swoich możliwości przerobowych, jak mają dużo zamówień to mają obsuwy. Dla mnie to brak rzetelności jednak, mają obsuwę - ja to rozumiem ale wtedy mają się z klientem skontaktować i powiedzieć jasno kiedy towar będzie, a nie mieć w d...  Trzeba brać na nich poprawkę i zamawiać wcześniej, natomiast zamawiałem długie i cienkie elementy (200x15 zm) z pvc spienionego 3mm- do budowy koronki nad akwarium i wszystko przybyło w stanie idealnym. Ładnie opakowane - to na plus dla firmy.

@GOLUMN ja też z takich wściekających się ^_^ 

Opublikowano (edytowane)

Wiem moi drodzy że idą Święta i że firmy mają młyn ale tekst typu "przeoczyliśmy pana wpłatę" no ręce opadają.Obiecują wysyłkę po moim telefonie i nadal nic.

No nie sądzicie że coś nie tak?;)

Edytowane przez GOLUMN
Opublikowano
8 minut temu, GOLUMN napisał:

No nie sądzicie że coś nie tak?;)

No pewno że nie tak bo temat to nie spienione pcv tylko obsuwa sklepu więc do działu Sklepy. Choć z twojego punktu widzenia lepsze byłoby te pcv trzymać w łapach ale wtedy tematu by nie było..

Ze jeszcze coś nie nie tak  widzę - że dupa! tak napisana wchodzi - bez obsuwy.:D a pisałem przez ó  - teraz będę pisał z wykrzyknikiem.:D póki ktoś nie dorzuci do listy na gwiazadki *******:D

Ale sklepu będę bronił - kupowałem u nich kilkanaście razy i pcv, i poliwęglan komorowy i nawet jak się nie dogadało że ma być mleczny i matowy ale koniecznie jednokomorowy to natychmiast wysłali nową płytę bez kasy a ta wielokomorowa leży.

Zawsze w 2 dni towar docięty co do mm i zapakowany by rogów w transporcie nie poszczerbili.

Sklep  super i zawsze polecam .

Jak koledzy piszą Szalony Czas Świąt  nadszedł.

Jakbyś zapłacił Kartą to byś formatki dawno miał.:D z Życzeniami Wesołych Świąt Leśny Dziadek.:D

• 2 miesiące temu...