Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar wybrać się po świętach lub w styczniu do Dr.Pawlaka.

Podobno nie ma już swojej hodowli na UMK w Toruniu tylko w domu.

Był ktoś może niedawno z wizytą lub kupował ostatnio od pana Pawlaka jakieś ryby?

Będę wdzięczny za opinie.

Opublikowano

Kupowałem rok temu na giełdzie w Łodzi ze względu na to, że zamówiłem więcej rybek opłacało się panu Pawlakowi przyjechać. Bardzo miły człowiek z dużą wiedzą na temat pysi. A rybki zdrowiutkie mega kolorki nie narzekam na prawdę warto:)

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Byłem w czerwcu b.r. w hodowli w domu w Rozgartach. Kupowałem Protomelasy. Wszystko super, ceny przystępne, ryby zdrowe, w dodatku dr stara się dobierać płeć wg życzenia klienta.. ;) ogólnie polecam

Edytowane przez marcin73m
Opublikowano

Zanim poszedł mail z zapytaniem o dostępność i ceny wysłałem sms z pytaniem czy adres mailowy,który mam jest prawidłowy i za chwilę wiadomość zwrotna z odpowiedzią twierdzącą więc poczekam ze dwa - trzy dni.

Opublikowano

Ja już kilka razy byłem u dr Pawlaka w Rozgartach i zgadzam się z tym co napisał  marcin73m . I mam zamiar po nowym roku znów pojechać po rybki do niego bo według mnie warto.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czy mógłbyś mi jakoś te listę przesłać? Nie chce niepotrzebnie niepokoić dr. Pawlaka jeśli okaże się tak jak w Twoim przypadku, że nie posiada obecnie ryb których szukam.