adam Opublikowano 24 Listopada 2017 #1 Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Witam szanownych miłośników pielęgnic Malawi. Mam na imię Adam ,akwarystyka od lat to moja pasja i odpoczynek, zaczynam przygodę z pielęgnicami Postaram się w miarę mich możliwości przedstawić moje początki z tym rybami i wszystko co jest z tym związane ,oczywiście jeśli można Zbiornik ,szyba 12-tka ,dzielone dno i dwa wzmocnienia poprzeczne, front opti reszta zwykłe szkło Edytowane 27 Listopada 2017 przez adam 2
Areck Opublikowano 24 Listopada 2017 #2 Opublikowano 24 Listopada 2017 Witaj! Zapraszamy, opowiedz więcej o sobie i o swoim akwarium.
adam Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor #3 Opublikowano 24 Listopada 2017 Lubię spędzać czas z nosem przy szybie .Planowana obsada to Labidochromis Caeruleus ,Placidochromis Tanzania,Nimbochromis Dlatego taka obsad ponieważ jest szansa na całe kolorowe stada ,co w przypadku niestety pięknych Aulunocar jest trochę problemowe,czyli szare samice W dziale filtracja zaprezentuje filmik z testu filtra zraszanego ,trochę podpatrzone z for hameryki ,dlatego będę miał trochę pytań
MatiK Opublikowano 24 Listopada 2017 #4 Opublikowano 24 Listopada 2017 Witaj na forum fajnie, że wybraleś Malawi, obsada całkiem ciekawa, czekam na rozwój wydarzeń odnośnie filtra zraszanego polecam zarejestrować się na "sąsiednim" forum KMT i tam poszukać tematu użytkownika artkras Czekamy na więcej zdjęć z postępu prac!
egon44 Opublikowano 24 Listopada 2017 #5 Opublikowano 24 Listopada 2017 Witaj Adamie na naszym forum! Życzę tobie powodzenia w projekcie oraz czekam na opis z powstawania zbiornika oczywiście w odpowiednich działach do tego przeznaczonych Pozdrawiam
adam Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor #6 Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Oto lektura dla forumowiczów-skoro wątek filtr zraszany w fazie prób rdzewieje) w takim razie czytajcie szanowni forumowicze ,podobno nie ma cenzury-miłej lektury,mój mail do zarządu Witam -pozwole sobie na parę słów Panie Andrzeju(adm.) jeśli istnieje jeszcze elementarna przyzwoitość na tym świecie ,to ostrzeżenie powinno zostać usunięte (filtr zraszany),niestety jest nietrafione w stosunku do mojej osoby ,mniemam że jest Pan tego nieświadomy,w sąsiednim poście (filtracja z gara szybkowara) gdzie to ja ,,niby"obrażam i dyskredytuje czyjąś prace,nastąpił błąd,ponieważ nie były to moje słowa tylko cytaty P. H.Deccorativo w stosunku do mojej osoby,ktore umieściłem w jego wątku(tak zastawiłem sidła),niestety, ale czyżby podwójne standardy?dlaczego wtedy nie było żadnej reakcji? poległ z kretesem z własnej ,,broni"a ja dostałem hamskim rykoszetem-a mógł być fajny watek gar szybkowar-kontra semafor kibelek Oprócz P.H.zamknięciem tematu zrobił Pan publicznie ze mnie hama i prostaka,ja nie muszę się tu udzielać,nie mam w tym żadnego zakichanego interesu,a to że ponarzekam sobie na jakiś produkt ,to moja prywatna sprawa i ODPOWIEDZIALNOŚĆ . W forum także zaistniały publiczne lincze choćby podmiot gosp.(P. W)ale publiczne atakowanie kogos ad.personam to jedno,gdzie dobra osobiste czy intelektualne są naruszane a takie sprawy załatwia się priv.i to jest mocno niestosowne,czy osoba winna ,niewinna musi się tutaj tłiumaczyć przed św .inkwizycją-wciągają i ucząc w ten sposób forumowiczów,wolne żarty,w przypływie litości jeszcze porady Pan H-cóż za wspaniałomyslność,w czasach walki o rynek ,klienta cos takiego to....,a w tej branży to eliminacja z rynku na wiele lat i lizanie ran ciągnie się latamii(to nie jest zdrowa konkurencja) jeszcze porad takowych udziela absolwent UW z ekonomii?może z Ordynackej.Na tym forum,ktoś tu się za bardzo rozkręcił,bynajmniej nie ja, ja tego nie przyjmuje i nie pozwalam sobie na takie traktowanie Żegnam z wyrazami szacunku jestem wolny rynek,zweryfikowałem sobie forum Edytowane 29 Listopada 2017 przez adam
MatiK Opublikowano 29 Listopada 2017 #7 Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Z całym szacunkiem, ale to jest Twoja sprawa i powinieneś wyjaśnić to sobie z osobami, do których piszesz na pw. Nikogo tu nie obchodzi to, że napisałeś maila do zarządu, to jest temat o Twoim akwarium i tego się trzymajmy, nie siej zamętu na forum, dopiero się tu pojawiłeś i wygląda to średnio. Wyluzuj i ciesz się akwarystyką. Kolejne publiczne wycieczki z zażaleniami będą usuwane i możesz sobie to traktować jak cenzurę, ale osobiście nie pozwolę, żeby na forum zasiewany był jakiś ferment. Jesteśmy dorosłymi ludźmi więc wyjaśniajmy nieporozumienia między sobą tak jak na dorosłych przystało, forum jest akwarystyczne, a akwarystyka, jak każde inne hobby zresztą, powinno relaksować A w wątku Pana H. to ja posprzątałem na prośbę autora, Andrzej nie miał z tym nic wspólnego. Pozdrawiam. Edytowane 30 Listopada 2017 przez MatiK 7
Rekomendowane odpowiedzi