Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Basiu..temat został uporządkowany chyba dosyć gruntownie. Prośba....podczas dokonywania wpisów zwracaj uwagę w jakim temacie je umieszczasz a unikniemy bałaganu:) Zbędne posty też zostały usunięte co ma wpływ na przejrzystość tematów.

Opublikowano

Wybacz Basiu ale zupełnie się pogubiłem.

Jednocześnie nasz kilka tematów otwartych o tym samym ( tak ja sądzę a moderator decyduje)

Nie masz akwarium zalanego bo w innym temacie widzę dziurawe akwarium a stare puste przecieka więc skąd te wyniki testów . z tego kubła 70l ?

Pisałem - prosiłem -nie rób na łapu capu.  Kupiłaś drugi używany baniak prawdopodobnie pod sump z otworami w dnie a nie masz sumpa ani szafki z otworami. Chyba  trzeba zaklejać.

Nie wiem ale wyniki są dobre i tyle.:D

• Lubię to 1
Opublikowano
Wybacz Basiu ale zupełnie się pogubiłem.
Jednocześnie nasz kilka tematów otwartych o tym samym ( tak ja sądzę a moderator decyduje)
Nie masz akwarium zalanego bo w innym temacie widzę dziurawe akwarium a stare puste przecieka więc skąd te wyniki testów . z tego kubła 70l ?
Pisałem - prosiłem -nie rób na łapu capu.  Kupiłaś drugi używany baniak prawdopodobnie pod sump z otworami w dnie a nie masz sumpa ani szafki z otworami. Chyba  trzeba zaklejać.
Nie wiem ale wyniki są dobre i tyle.

Wydzielono mi kilka tematów.
Pisze o filtracji w filtracji , o wodzie w wodzie .. nie wiem , co robię złe
Akwarium jest zalane i funkcjonuje z tymi wynikami testów. W 70 to wiadro czekały na nowe akwa. Były pare godzin.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk