Bezprym Opublikowano 29 Października 2017 #1 Opublikowano 29 Października 2017 Poradźcie mi co może być temu yellowkowi? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
pozner Opublikowano 29 Października 2017 #2 Opublikowano 29 Października 2017 Moje samce tetrastigmy miały podobne narośla. Pojawiały się i znikały. Przypuszczałem, że jest to wynik walk między nimi. Walcząc sczepiały się pyskami. Przypuszczałem, że te narośla podeszły wodą, taki rodzaj bąbli.
Bezprym Opublikowano 29 Października 2017 Autor #3 Opublikowano 29 Października 2017 Czyli to żadne zmiany chorobowe raczej nie są? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
pozner Opublikowano 29 Października 2017 #4 Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Raczej nie. Obserwuj. Jeśli nie przytarł się w walce, to gdzieś przy kopaniu, czy innych czynnościach mógł przytrzeć okolice pyska i taki wodny bąbel mógł się pokazać. Coś jak nasze niecodzienne nadwyrężenie czynności ruchowych skutkujące bąblami Edytowane 30 Października 2017 przez pozner
Rekomendowane odpowiedzi