Skocz do zawartości

Wioski / Gospodarstwa Malawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mieszkam na Litwie, a ja założy 240l malawi cichlid akwarium. Czy możesz polecić jakieś miejsca w pobliżu granicy z Litwą, aby kupić poniżej listę ryb? Wszelkie farmy / wylęgarnie, które znajdują się w pobliżu Suwałk, Augustowa lub w tym rejonie. W Augustowie słychać Fish Magic, ale ich ceny są dość wysokie. Jakieś inne miejsca?

Aulonocaro kalico
Labidochromis careleus
melanochromis maingano
cynotilapia afra jalo rafa
pseudotropheus elongatus mphanga
pseudotropheus azei
Metriaclima estherae

Nie mówię po polsku, ale mogę skorzystać z tłumacza.

Dzięki
Justinas

Opublikowano

Bardzo polecam Fish Magic. Sądzę, że przy zakupie większej ilości ryb możesz uzyskać spory upust. Ma bardzo dobre ryby. Nie masz daleko więc możesz go odwiedzić osobiście i ocenić jakość rodziców.

Opublikowano (edytowane)

Hej,

Dziękuję za Twoją odpowiedź.

Jeśli nie ma nic lepszego, prawdopodobnie otrzymam je tylko z Jalo Reef, ponieważ nie mogę tego znaleźć na Litwie.

Edytowane przez Justinas
Opublikowano

Jestem bardzo zdziwiony bo miałem z nim kontakt osobisty i jedynej rzeczy jakiej o nim nie mogę powiedzieć to to że jest niegrzeczny.

PS. Jeśli ten kontakt był w zeszłą sobotę no się nie dziwię.

Opublikowano
2 godziny temu, Justinas napisał:

Czy możesz polecić jakieś miejsca w pobliżu granicy z Litwą, aby kupić poniżej listę ryb? Wszelkie farmy / wylęgarnie, które znajdują się w pobliżu Suwałk, Augustowa lub w tym rejonie.

..zajrzyj tutaj czyli na  OLX. Jak coś to wpisz PYSZCZAKI  a region PODLASKIE. Trochę ogłoszeń  tam znajdziesz znajdziesz.

https://www.olx.pl/podlaskie/q-pyszczaki/