deccorativo Opublikowano 19 Września 2017 #21 Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Przecież ci napisałem - AquaelCirculator 2000 z gąbką schowany za najwyższym kamieniem . na cyrkulator decyzja przyjdzie po roku pływania ryb. Edytowane 19 Września 2017 przez deccorativo
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Września 2017 #22 Opublikowano 19 Września 2017 6 godzin temu, deccorativo napisał: co do wody i jakie roślinki polecamy to albo poproś moderatora o przeniesienie tego tematu do Podstaw i wtedy możemy pisać o wszystkim co dotyczy twojego baniaka albo zacznij nowe tematy we właściwych działach. ...zgodnie z sugestią przeniosłem:) 1
deccorativo Opublikowano 19 Września 2017 #23 Opublikowano 19 Września 2017 tak to będzie jak sugestii wysłucha i autor i mod. Trzeba teraz Andrzeju połączyć dwa tematy kolegi pitika w jeden bo dublet wyszedł.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Września 2017 #24 Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) 36 minut temu, deccorativo napisał: Trzeba teraz Andrzeju połączyć dwa tematy kolegi pitika w jeden bo dublet wyszedł. ..czasami nie "nadążam" Ale połączyłem. Edytowane 19 Września 2017 przez AndrzejWalb
Rekomendowane odpowiedzi