Gość grabiec Opublikowano 15 Września 2017 #1 Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Witajcie, Mam problem. Żona odebrała przesyłkę paletową z akwarium. Wszystko wyglądało dobrze z zewnątrz, wiec podpisała odbiór. Po rozpakowaniu okazało się, że pękły wzmocnienia wzdłużne. Dziwna sprawa bo z zewnątrz nie było żadnych uszkodzeń. Zastanawiam się czy opłacalne jest szukanie kogoś kto to zdemontuje i wklei nowe wzmocnienia? Nie bardzo wiem jak się za to zabrać, a nawet gdzie szukać żeby to zrobić i ile to może kosztować. Pomoże ktoś? Z góry dzieki Edytowane 15 Września 2017 przez grabiec
Gość grabiec Opublikowano 15 Września 2017 #3 Opublikowano 15 Września 2017 Uszkodzenie mechaniczne, gwarancja nie obejmuje.
deccorativo Opublikowano 15 Września 2017 #4 Opublikowano 15 Września 2017 22 minuty temu, grabiec napisał: Pomoże ktoś? Z góry dzieki No nareszcie projekt ruszył - a pamiętasz Darku że ma być impreza na uruchomienie. 23 minuty temu, grabiec napisał: Pomoże ktoś? Z góry dzieki Nie wiem od kogo ten baniak . Jak firma rzetelna to powinna poczuwać się do odpowiedzialności - nie sprawdziliście przy odbiorze sprawa poza dostawcą i twój ból głowy. Jak znam sprawy to chyba tam są też spinki wklejone ? daj fotkę bo raczej puściło wszystko czyli pękły wzmocnienia wzdłużne ale w których miejscach , po mojemu - bo spinki puścił także tylko teraz nie widzisz. Chyba słonia postawili na tym akwarium w transporcie.
timi-akwaria.pro Opublikowano 15 Września 2017 #5 Opublikowano 15 Września 2017 Koniecznie wrzuć zdjęcie, bo bez tego ciężko cokolwiek powiedzieć...
Gość grabiec Opublikowano 15 Września 2017 #6 Opublikowano 15 Września 2017 wyglada to jak na zalaczonym zdjeciu
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 15 Września 2017 #7 Opublikowano 15 Września 2017 Firma kurierska powina odpowiadać jak kolega pisał wczesniej słonia na tym stawialiWysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Gość grabiec Opublikowano 15 Września 2017 #8 Opublikowano 15 Września 2017 tak wyglada, cos ciezkiego mogli polozyc i w trakcie jazdy byly za duze naprężenia. Na razie równolegle walcze z firma kurierska zeby podjechali spisac mimo wszystko protokół
deccorativo Opublikowano 15 Września 2017 #9 Opublikowano 15 Września 2017 wygląda że nie słoń tylko ci widłami wózka widłowego chyba wjechali w przesyłkę. Bez protokołu uszkodzenia w chwili odbioru tematu nie wybronisz, a akwarium chyba od Robizoo. Walcz z firmą kurierska do upadłego bo wyrażnie widać uszkodzenie transportowe Jeśli ci się nie uda zareklamować to. Rozpakuj całkowicie poświeć latarką czy szyby nie pęknięte i jak rogi czy nie odprysły. Jak tylko te wzmocnienia to warto naprawiać bo szkoda kosztu. Masz dwie drogi - u Marka w dobreakwaria widziałem takie akwarium do naprawy stało i sam mówił że nie jego robota ale naprawiać będzie, albo może erybka w Markach.
Gość grabiec Opublikowano 15 Września 2017 #10 Opublikowano 15 Września 2017 wózkiem nie wjechali bo z przodu był karton i folia i to wszystko bylo w idealnym nienaruszony stanie. Musiało cos stać na górze. Faktycznie jakiś słoń. W poniedziałek jednak podjadą z firmy kurierskiej, musze byc przy tym bo im nie odpuszcze tego uszkodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi