Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką małą prośbę i nie chcę nikogo urazić, ale proszę o przemyślaną rezerwację pokarmu. Nie chce by pokarm leżał i czekał, aż ktoś się zgłosi po kolejną porcję. Do tej pory jeśli ktoś rezygnował z zakupu już jak pokarm był u mnie to ktoś następny w kolejce czekał po porcję pokarmów. Jednak wolę solidnych i pewnych zamawiających, bo kto tematu nie czytał ten trąba koniec i bomba :)

2 minuty temu, tomwoje napisał:

NorthFin Cichlid - 1mm - 100g
NorthFin Veggie - 1mm - 100g

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Na razie zbieram zamówienie do 20 sierpnia, potem pokarm przyjdzie do mnie koniec września początek października i podam ceny z  kosztami przesyłki.

Opublikowano
Mam taką małą prośbę i nie chcę nikogo urazić, ale proszę o przemyślaną rezerwację pokarmu. Nie chce by pokarm leżał i czekał, aż ktoś się zgłosi po kolejną porcję. Do tej pory jeśli ktoś rezygnował z zakupu już jak pokarm był u mnie to ktoś następny w kolejce czekał po porcję pokarmów. Jednak wolę solidnych i pewnych zamawiających, bo kto tematu nie czytał ten trąba koniec i bomba
Na razie zbieram zamówienie do 20 sierpnia, potem pokarm przyjdzie do mnie koniec września początek października i podam ceny z  kosztami przesyłki.
Ok, dzięki. czekam więc na info:-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.