Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, AndrzejWalb napisał:

... u mnie o działa bez problemu cały czas.

Andrzeju sprawdź wcześniejsze posty z tego tematu bo ja widzę że liczba postów w każdym twoim napisanym poście jest ta sama...

Opublikowano (edytowane)

Numeracja postów jest ok ale mnie chodzi o numerację pod profilem bo liczba przy dodaniu postów pod nim jest ciągle ta sama...

Edit...

Teraz znów ok...Sam już nie wiem bo raz pokazuje raz nie...

Edytowane przez egon44
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, marek_z_81 napisał:

@egon44 nie wiem czy cię dobrze rozumiem. Jeżeli Heniek ma teraz 5002 to jest jego suma, która będzie tak samo wyświetlana nawet przy jego pierwszym poście.

Kurde faktycznie masz rację Marku...

Wstyd się przyznać ale masz rację...

Ale namieszałem :P 

Jest ok i jeszcze raz przepraszam :) 

Edytowane przez egon44
Opublikowano

Nie jestem ekspertem , ani informatykiem. Ale mam pewne doświadczenie z portalami, stronami i forami internetowymi. Jeżeli oprogramowanie ( silnik) forum  jest tak niestabilne , może należy wstrzymać kolejne aktualizacje do czasu aż pojawi się wersja przetestowana przez inne fora. @marek_z_81 ( dzięki za odwalenie mało atrakcyjnej roboty z softem) mógłby na spokojnie przejrzeć i poprawić to co się zepsuło i chwilowo dodawać nic nowego. Chyba , że jest jakaś dziura wymagająca załatania poprzez aktualizacje.

• Lubię to 1
Opublikowano

Mamy najnowszą wersje, która jest jeszcze w fazie beta. Co rusz będą jakieś poprawki. Możemy się wstrzymać z aktualizacjami tylko czy będziemy wiedzieć co doszło albo co zostało poprawione?

Już chyba wszystko jest jak należy. 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.