ryby tan-mal
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez crav · Opublikowano
Ciekawy zbiornik, wystrój, obsada ciekawa tylko wymiary... mam bardzo podobne 180 70 50 -
Przez crav · Opublikowano
Znajomy ma do sprzedania falownik...tunze 6125 (12000tys /l ) jedni karmią ogórkami inni mogą wysłać ryby na rollercoaster -
Przez lonio · Opublikowano
Jak zamienisz opisy ryb 1 z 3, to by się wówczas zgadzało Na pierwszy rzut oka ryby wyglądają ok. Osobiście korzystam ze strony: https://www.malawi.si/index.html -
Przez Pavelski · Opublikowano
Dzień dobry. Po kompulsywnych zakupach w jednej ze znanych farm mam zagwostkę z trzema osobnikami: Podejrzenia moje i googla: nr 1: Sciaenochromis fryeri (wyraźny szeroki biały pas na szczycie głowy) nr 2: Otopharynx lihobates (wyraźny szeroki żółty pas na szczycie głowy) nr 3: Protomelas spilonouts (wyraźny szeroki żółty pas na szczycie głowy) Dziękuję z góry. PS: Proszę o polecenie jakiejś w miarę kompleksowej bazy ryb ze zdjęciami. -
Przez Vrzechu · Opublikowano
Falownik jak falownik 🙂 Jaki zamontujesz taki będzie 😉 Ja miałem 3 różne wersje falownika JVP (jakiś chinol) i spisywały się bardzo dobrze. Wg mnie nie hałasuje nadmiernie. Ja bym zaczął od JVP110. Subtelnie wygląda a 2000l/h do takiego zbiornika powinno wystarczyć. Ja u siebie miałem go wpiętego do zwykłego sterownika czasowego ustawionego tak żeby "dmuchnął" w ciągu dnia 3 razy po 15 minut. Spokojnie to wystarczało. -
Przez radek0512 · Opublikowano
Akwarium 240l, filtr aquael ultramax 2000, jaki polecacie falownik żeby poprawić ruch wody no i oczywiście oczyszczanie wody z syfu? -
@darianus dziękuję bardzo 🙂🍻 Cieszą oko 😉 @Tomek_F Aller Aqua Bronze po testach u mnie i dwóch innych kolegów z forum otrzymał jedną i tę samą opinię - łajno 😅 Oddałem koledze wędkarzowi jako pellet do zanęty 😂 U mnie ryby namiętnie jedzą Aller Aqua Futura. Próbowałem już 3 innych pokarmów premium i niestety żaden nie został zaakceptowany. Czasami dostają jeszcze mrożone stynki ale chwilowo wystrzelałem się z zapasów. Jak będą chłodniejsze dni to muszę zakupić większą ilość 🙂 -
Przez Tomek_F · Opublikowano
Nie mogę się doczekać maluchów u siebie 😁 Nadal karmisz aller aqua bronze? -
Ciągle nie mam czasu żeby spokojnie opisać co tam ostatnio w baniaku słychać ale wrzucę chociaż krótki filmik z życia mojego Malawi 🙂 VID_20260918_222013243.mp4
-
-
Tematy
-
Grafiki
-
Videos

Rekomendowane odpowiedzi