Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Jak usunąć ze strony Wirtualnej Polski coś takiego: stronę  WP mam jaką startową. Od piątku zauważyłem ,że po uruchomieniu kompa strona startowa czyli WP  pokazuje cały czas te same wiadomości, informacje , zdjęcia, artykuły. itp. Odświeżyłem ręczne stronę - zero efektu. Wszedłem w menu -historie-wyczyść historię przeglądarki - wszystko. Owszem..zaktualizowało się ale po ponownym otwarciu strony wszystko wróciło do stanu w jakim była w piątek. Użyłem CCleaner - zaktualizowała się strona ale znowu po ponownym włączeniu wraca do stanu w jakim była w piątek. Skanowałem ręcznie antywirusem - żadnego zagrożenia nie wykryto a mam Norton Internet Security. Dodam ,że używam przeglądarki Firefox i na niej się to dzieje. Sprawdzałem na Google Chrome i tam wszystko działa. Pytanie moje : co zrobić aby WP działała na Firefox tak jak działała? Nie wiem czy to wina WP  czy Firefoxa.

Opublikowano

Pewnie już za późno, a wystarczyło jedynie wejść w menu po prawej stronie ikona (3 poziome kreski) kliknąć na -> OPCJE - > w sekcji OGÓLNE odszukać po prawej stronie -> Strona startowa - > wpisać prawidłową stronę startową (w tym przypadku google.pl) i po kłopocie...

Zamknąć przeglądarkę i otworzyć na nowo....

Powinno byc wszystko OK...

A jeżeli już korzystasz z CCleanera to jako dodatek ściągnij sobie ADWcleaner - https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/

To ciekawy programik usuwający wszelkiej maści malware i tym podobne... A co do Norton Internet = szmelc :) taka prywatna opinia, obciąża jedynie system, a działa średnio...

• Dziękuję 2
Opublikowano
33 minuty temu, Morganelo napisał:

Pewnie już za późno, a wystarczyło jedynie wejść w menu po prawej stronie ikona (3 poziome kreski) kliknąć na -> OPCJE - > w sekcji OGÓLNE odszukać po prawej stronie -> Strona startowa - > wpisać prawidłową stronę startową (w tym przypadku google.pl) i po kłopocie...

..to nic nie dało jak już pisałem wyżej.

Godzinę temu, TOMEKSIEDLCE napisał:

Odinstaluj przeglądarkę w systemie windows z której korzystasz ,powino pomóc

.....i to Tomku pomogło. Ale musiałem odinstalować w Total Commander i poprawiłem odinstalowywanie w CCleaner.  Zainstalowałem ponownie przeglądarkę i już jest OK:)

Dzięki Panowie za pomoc.

38 minut temu, Morganelo napisał:

A jeżeli już korzystasz z CCleanera to jako dodatek ściągnij sobie ADWcleaner

..mam go :)

...w związku z tym ,że problem został rozwiązany za co jeszcze raz dziękuję, temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.