Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, AndrzejWalb napisał:

..nie  używam ale używałem. Daje nawet fajną głębię , zajmuje mało miejsca. Przyssawki przyklejone do niego puszczają . Łatwo się czyści jak coś. Ma swoje wady jak i zalety. Osobiście wolę strukturalne..

Ja nie używam przyssawek. Zwyczajnie wsadziłem, na dole jest przysypane piaskiem ok 2 cm, ale mam kubełek unimax więc rurki przelewowe go dociskają na górze.

Opublikowano
1 minutę temu, MDRAGON87 napisał:

Ja nie używam przyssawek.

:) nie chodziło mi o mocowanie tego tła za pomocą przyssawek ...Chodziło mi o  montowanie do tła np. grzałki czy jakiejś pompy , filtra itp  . Po prostu wtedy przyssawki szybko odpadają od spienionego PCV.

Opublikowano
7 minut temu, AndrzejWalb napisał:

:) nie chodziło mi o mocowanie tego tła za pomocą przyssawek ...Chodziło mi o  montowanie do tła np. grzałki czy jakiejś pompy , filtra itp  . Po prostu wtedy przyssawki szybko odpadają od spienionego PCV.

Fakt źle Cię zrozumiałem :), tu masz 100% racji.

Opublikowano

swiatlo taj ustawilem ze tlo jest tak czarne ze go nie widac.. grzalka lezy poziomo za kamieniami..tak wiec jej tez nie widac. a rurka wlotowa zrobiona z bialego pvc ale otulona czarna termokurczliwa koszulka tez praktycznie nie widac bo zlewa się z tlem calkowicie. tlo przymocowane do szyby klejem fix all czy jakos tak

Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka