Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to powinien być wzorzec jak nie powinien wyglądać zbiornik malawi :( Rozumiem że są gusta i guściki ale rybek szkoda.

• Dziękuję 2
Opublikowano (edytowane)

Teraz już sam wiesz dlaczego od początku doradzaliśmy Tobie zmianę podłoża na piasek ;) 

A mogłeś od razu nas posłuchać :) 

Edytowane przez egon44
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Niestety podłoże z białych otoczaków się nie przyjeło- lipa. Mam do was pytanie drodzy forumowicze jakie proponujecie podłoże zeby pyszczaki nie mogły przekopywać- nie lubie górek pozdrawiam.

Opublikowano
6 minut temu, bisti30 napisał:

Witam. Niestety podłoże z białych otoczaków się nie przyjeło- lipa. Mam do was pytanie drodzy forumowicze jakie proponujecie podłoże zeby pyszczaki nie mogły przekopywać- nie lubie górek pozdrawiam.

Nie ma takiego; pyszczaki przeniosą każdy kamyk jaki tylko zmieści im się w pyszczku... Hodując pyszczaki trzeba się z tym liczyć... ?

Opublikowano
11 minut temu, bisti30 napisał:

. Mam do was pytanie drodzy forumowicze jakie proponujecie podłoże zeby pyszczaki nie mogły przekopywać- nie lubie górek pozdrawiam.

Zrób sobie  w baniaku betonową wylewkę na pewno nic nie przeniosą i nie zrobią górki - będzie równe jak stół.

Ryby szczęśliwe nie będą tylko ty zaspokoisz swoje lubienie.

Polecam też coś na pamięć łykać - to trzeci otwarty temat o podłożu , chyba zapomniałeś że kilka dni temu już taki otworzyłeś.

Jak się mod dopatrzy to ci je wszystkie 3 połączy w jeden.

• Dziękuję 1