Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

pytanie mam odnośnie w/w pokarmu

mam możliwość zakupienia a raczej odkupienia. Paczka (500g) wersja Small.

Czy dla saulosi i rdzawego może stanowić jako baza i czy ryby wielkości ok 6cm poradzą sobie z tą gramaturą?

Wiem ,że jest to twardy pokarm i tu mam wątpliwość. W dodatku 0,5kg to niezły zapas.... dla 12 ryb może stanowić wyzwanie na bardzo długi czas a pokarm podobno rewelacyjny i bardzo wydajny.

Znam jedynie ze słyszenia.

Dodatkowo wersja Veggie Pro(250g)  dla saulosi i rdzawego to nie będzie zbyt Veggie?;-)

Opublikowano

Nie wiem jaką gradację ma pokarm w rozmiarze small bo nie miałem okazji go podawać swoim rybom ale spokojnie możesz go użyć jako pokarm bazowy dla tych dwóch gatunków (też mam taką obsadę)... 

1-2 razy w tygodniu podawaj pokarm mięsny a resztę dni pokarm roślinny czyli Veggie... 

Opublikowano

Small jest dosyć spory aczkolwiek moje saulosi radziły sobie z tym pokarmem. Powiedzmy, że pasował na styk. Osobiście jeżeli chodzi o dainichi to swoim rybom podaję rozmiar baby.

Opublikowano

no własnie ...tak czytałem o tym pokarmie że przeskok jest i baby byłby chyba lepszy

wiem że produkt deficytowy- górna półka dlatego zainteresowałem się

takie niestandardowe pytanie ile można dać za ten pokarm? (500g)

człowiek zlikiwdował swoje akwaria i pokarm mu został

( ma jeszcze Veegie pro w opcji baby - może to na początek a później Veegie Fx ) liczę że też poradzą sobie

i docenią to że chcę dla nich to co najlepsze ;-)

Opublikowano

oryginalnie zapakowany (nieotwierany)

Podobno można mrozić pokarm, ale taka ilośc to nie do przejedzenia

250g byłoby chyba ok, może z kimś do podziału zakupię. Zainteresowałem się tym pokarmem bo głośno było że taki dobry a w sprzedazy jak chciałem kupić to nigdzie nie ma....i z tego co słyszałem nie wiadomo kiedy będzie.

Będę w weekend u gościa zobaczę ile krzyknie za to..