kamilgalas0 Opublikowano 2 Maja 2017 #1 Opublikowano 2 Maja 2017 Witam, mam pytanie odnośnie ilości poszczególnych ryb w zbiorniku, moje akwarium ma pojemność 320l problem polega na tym że nie wiem ile rybek wpuścić aby nie przerybić akwarium. Obsada ma być taka tylko chodzi mi o ilość: Kosiarka Danio Przylg Gatta ruffa Cierniooczek kuhla Ślimaki Glonojady Wiem że większość tych ryb to ryby ławicowe a chce zapewnić im jak najlepsze życie w akwarium. Jak mogę jeszcze o coś zapytać to nie znam odpowiedzi czy krewetki mogą być w takim akwarium chce do niektórych kamieni przyczepić mech i wpuścić krewetki tylko czy dadzą sobie radę ? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pleziorro Opublikowano 2 Maja 2017 #2 Opublikowano 2 Maja 2017 Chciał bym zwrócić uwagę, że to nie to forum, trafiłeś na forum miłośników pielęgnic i napisałeś w dziale Obsada akwarium z PYSZCZAKAMI. Proponuję poszukać informacji na ogólnych forach akwarystycznych. Za chwilę i tak pojawi się tu moderator i w najlepszym wypadku wątek przeniesie do działu Off Topic, gdzie pewnie paru chłopaków Ci odpowie, jednak prosimy nie zaśmiecać tematów ściśle związanych z profilem naszego forum. Pozdrawiam R.
Rekomendowane odpowiedzi