Skocz do zawartości

Duzy zbiornik 250x60x90cm rozwiazania techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak woda to jeszcze nie wiem, coprawda wlasna studnia glebinowa, ale jeszcze nie podlaczylem, musze pompe zamontowac i po jakims czasie dac walsnei do badania, ale chloru na bank nie bedzie ;)

Opublikowano
4 minuty temu, fistral napisał:

coprawda wlasna studnia glebinowa, ale jeszcze nie podlaczylem

o to może być ciekawie kolego.

A co zrobisz jak się okaże że ta woda nie nadaje się do picia nawet po przegotowaniu a ino do spłukiwania kibla?

a hydraulicy skończą i ty przykryjesz podłogą - masz miejsce w hydroforni na filtry domowe jakby co ?

Opublikowano

a mam jeszcze kilka pytan co do wystroju, chce dac wapien, biały, czerwony, da się jakos zaradzic (slimaki czy inne ustrojstwa) zeby po jakims czasie te białe kamienie nie byly zielone jak tutaj:

macie jakies propozycje, na tło, tez myslalem o niebieskim ale to tak bidnie/pusto troche wyglada, już chyba lepsze takie ciemniejsze:

albo cos strukuralnego :)

1 minutę temu, deccorativo napisał:

o to może być ciekawie kolego.

A co zrobisz jak się okaże że ta woda nie nadaje się do picia nawet po przegotowaniu a ino do spłukiwania kibla?

a hydraulicy skończą i ty przykryjesz podłogą - masz miejsce w hydroforni na filtry domowe jakby co ?

z 30m raczej się bedzie nadawac, wiadomo zawsze ryzyko, ale i tak w przyszlym tygodniu podłączamy pompę, a na filtry to mam miejsca od groma. 

Opublikowano

Zmieniam jednak filtrowanie na narurowca, zmieści się to pod stelażem wyślij 60cm 

a robiłem wczoraj eksperyment z wysokością i przy 85cm szkła dam radę dostać do dna ręka i do przeciwległego kata tez tylko już się muszę wychylić mocno. 

Opublikowano

Pod stealarz 60cm o wymiarach baniaka jak w tytule to zmiescisz 2 narurowce i jeszcze miejsce na karme bedzie.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

• Dziękuję 1