sambor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 #1 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dnia 3.04.2017 o 11:05, acer2244 napisał: - filtr kubełkowy Jbl Green Line 1501 bardzo cichy wydajny i energooszczędny komplet + Skimmer Jbl. W filtrze wymieniona oska i wirnik plus komplet uszczelek. Przepraszam mam pytanie, ale nie w sprawie kupna. Używam identycznego filtra i coś głośno chodzi, podejrzewam że to wina wirnika. Piszesz, że wymieniałeś wirnik, czy dlatego że głośno pracował? Czy po wymianie jest poprawa? Czy warto wymieniać wirnik? Bardzo proszę o poradę.
Mortis Opublikowano 14 Kwietnia 2017 #2 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 56 minut temu, sambor napisał: Przepraszam mam pytanie, ale nie w sprawie kupna. Używam identycznego filtra i coś głośno chodzi, podejrzewam że to wina wirnika. Piszesz, że wymieniałeś wirnik, czy dlatego że głośno pracował? Czy po wymianie jest poprawa? Czy warto wymieniać wirnik? Bardzo proszę o poradę. Ja wymieniłem wirnik bo podczas czyszczenia pękła mi ceramiczna ośka. Po wymianie wirnika filtr jest głośniejszy.
Rekomendowane odpowiedzi