Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, laki1234 napisał:

Wiem że to za mało, dlatego postanowiłem kupić pompkę JVP-110. Na razie tylko taka, z czasem wymienię na lepszą.

Zobaczysz potem jak będzie z zaleganiem odchodów jak będą rybki...

Małe pytanko mianowicie jakiej granulacji masz piasek?wydaje mi się że jest zbyt drobny przez co może pylić w wodzie...

• Dziękuję 1
Opublikowano
3 godziny temu, egon44 napisał:

Zobaczysz potem jak będzie z zaleganiem odchodów jak będą rybki...

Małe pytanko mianowicie jakiej granulacji masz piasek?wydaje mi się że jest zbyt drobny przez co może pylić w wodzie...

Mam piasek o granulacji 1mm, nie sądzę żeby pylił

Opublikowano

Sorry wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale jak 1 raz zobaczylem Twoje gruzowisko to pomyślałem że oglądam zdjęcie z wybuchu bomby w Syrii.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

• Dziękuję 1
Opublikowano

Sam powiedziałeś, że o gustach się nie dyskutuje więc po co ta wypowiedź? 

Ustawienie zmieniłem i pewnie zrobię to jeszcze kilka razy, aż uzyskam odpowiedni efekt.

Opublikowano

Moja wypowiedź była ukierunkowana po to żeby zwrócić Twoją uwagę, że naprawdę kiepsko to wygląda. Nie mam zamiaru Ciebie obrażać ani krytykować. Zastosowałeś płaskie ostre bloki, które nijak nie będą służyć rybą a na dodatek mogą kaleczyć (wygląda jak zżucone kafelki z 5 metrów). Nie obrażaj się tylko wskakuj do galerii, oglądaj i pytaj z miłą chęcią pomożemy.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Rozumiem, szczerze mówiąc pierwsze ułożenie tez nie przypadło mi do gustu, później wrzucę zdjęcie jak jest teraz, myślę że jest o niebo lepiej 

Edytowane przez laki1234