Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej nie zda egzaminu, złoże jest zaprojektowane tak, żeby pracowało z przepływem wody (do pracy w puszce zasypowej) gdzie woda się przez nie przeciska 

Opublikowano

Witam moge prosic was o jakąś fotkę jak ten purolait ma być zapakowany zeby dzialał w kuble albo ewentualnie linka i czy moge wsadzic odrazu 1 litr. pozdrawiam

Opublikowano
22 minuty temu, bisti30 napisał:

Purolite właśnie żona mi doradzila żeby purulite sobie swobotnie plywało zakup plastikowej karuzeli dla chomika, naciągniete na to damskie rajstopy. Co wy na to http://allegro.pl/sum-plast-karuzela-plastikowa-dla-chomika-i5314566799.html

Spróbować możesz ale...

Czy wejdzie tobie ta karuzela :)  do kosza w kubełku bo nie wiem jak z jej wysokością żeby nie było problemu z ułożeniem kosza na kosz...

W temacie ''purolite w kubełku'' masz opisane jak Ja i koledzy i koleżanka ułożyliśmy złoże w koszach,więc nie wiem czy za dużo nie kombinujesz ;) 

Opublikowano
2 godziny temu, bisti30 napisał:

....trudno powiedzieć jak zadziała. Ale jest ryzyko tego typu ,że podczas kręcenia się tej karuzeli pod wpływem ruchu wody ,puszczą oczka i zawartość wyląduje w piachu. Poza tym śmiesznie ( wg mnie ) będzie wyglądać taka karuzela w 240 litrach. Akwa ma też mieć walory estetyczne..a to uroku nie doda:) Masz opisany sposób umieszczenia w kubełku i skorzystaj z tego.