Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety zdjecia już nie bedzie poniewaz w sobote zlikwidowalem baniak, poszedl w innego wlasciciela. Ale tlo spoko, jedyna uwaga trzeba idelanie spasowac co by nie bylo widac laczenia. Nawet bym powiedzial laczenia pociagnac cementem.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Znalazłem jeszcze filmik ;)

Projekt002.mp4

24 minuty temu, aurban6 napisał:

jedyna uwaga trzeba idelanie spasowac co by nie bylo widac laczenia. Nawet bym powiedzial laczenia pociagnac cementem.

Zgadzam się w 100 procentach.

Niestety potraktowanie samym papierem ściernym u mnie nie dało zamierzonego efektu. Pomimo tego jestem zadowolony.

Edytowane przez Kubeq
Opublikowano

Dzięki. Jedno z niewielu for gdzie ludzie tak chętnie dzielą się informacjami Tło ma wymiary 60x45cm. Czy ma ktoś przeciwskazania aby składać je do baniaka 150x50cm w postaci 60+60+60 i odciąć nadmiar. Wtedy tylko 3 moduły by mi były potrzebne. 5cm z wysokości łatwo zamskować piaskiem/kamieniami.

Wysłane z Tapatalk

Opublikowano

Malego na mizerie nie dam, ale chyba mozna bylo je pasowac w pionie jak i w poziomie, czyli Twoja koncepcja jest sluszna. Kupuj 3 w razie czego zostal mi 1 modul to za przesylke Ci wysle.

Opublikowano

Jestem zdecydowany. Ładne tło. W tej cenie szkoda mi czasu na robienie własnego szczególnie że czasu wolnego mam coraz mniej

Wysłane z Tapatalk