Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie co sądzicie o zastosowaniu takiego piasku jako podłoże w akwarium?

Pomijam jego kolorystykę bo to już sprawa gustu każdego z nas ;) to jednak jego granulacja jest idealna dla nas...

Wiem że jedna osoba wypowie się w tym temacie szczegółowo i na to liczę (krzemiany itp) :D ,ale też pragnę poznać opinie innych osób ;) 

http://allegro.pl/piasek-kwarcowy-do-filtra-0-8-1-2-25kg-atest-pzh-i6306513539.html

http://allegro.pl/piasek-kwarcowy-0-7-1-2-mm-25kg-atest-filtr-i5734375786.html

 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, eljot napisał:

25 kg za 23 zł bez płukania to dużo ?

Może ja przeoczyłem coś w tej ofercie, skąd pewność że jest płukany nie znalazłem żadnego info na ten temat. Chyba że piasek do  filtrów musi być przeplukany żeby został dopuszczony do sprzedaży ?

Edytowane przez Kubeq
Opublikowano
Godzinę temu, eljot napisał:

25 kg za 23 zł bez płukania to dużo ?

No pewnie. Nawet jak był płukany to trzeba by było go pewnie przepłukać. Fotka to chwyt reklamowy, tam wszystko musi być piękne by oko przykuć. 

  • Dziękuję 1
Opublikowano
Godzinę temu, Kubeq napisał:

Może ja przeoczyłem coś w tej ofercie, skąd pewność że jest płukany nie znalazłem żadnego info na ten temat.

Nie pisałem że jest ale gdyby był ;) 

 

3 godziny temu, eljot napisał:

Granulacja na + jak jeszcze płukany to nic tylko brać :)

 

3 minuty temu, Mortis napisał:

Nawet jak był płukany to trzeba by było go pewnie przepłukać.

Jak był choćby wstępnie płukany i tak masz o niebo mniej roboty niż z kraiselem :) 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.