Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego, wujek Google nie boli, wystarczy do niego zajrzeć;) 5 min. i mam informację. Są różne płyty. Najmniejsza nośność takiej płyty to 450kg/m2, największa 1000kg/m2. Chyba to Cię uspokoi ;)

Opublikowano
9 godzin temu, crav napisał:

Za dużo się doktoryzujesz nad stropem, a za mało nad akwarium... ;)

Crav teraz troszke poczytalem i powysylalem zapytan i o firmach to się odechciewa najlepiej to wychodza standardowe baniaki idziesz do briko marche bierzesz 180l akwarium profilowe i wychodzisz :(

Opublikowano
8 godzin temu, crav napisał:

Ano właśnie... To nie strop jest problem tylko z kim i za ile :-) 

220x70x70 przy takich gabarytach watpie zeby dalo się to wniesc po klatce  i przejsc z przedpokoju do pokoju No wlasnie dostalem od Przemka  wycene ekspresem :)  tyle ze przeraza mnie czekanie 7-10 tygodni :( z kolna tez ekspres wszystko tyle ze wysokiego na 70 nie robia 60h to maks i czas oczekiwania super 20dni skleic na miejscu tez moga ale to już gruba kasa za klejenie :((( moze jest ktos kto by mi skleil akwarium?

Opublikowano

Spróbuj poprosić o ofertę z e-rybki. Mi dopiero co wnieśli 200x70x60. Trzech pomocników plus ja. Używając przyssawek do szkła noszenie nie jest bardzo trudne. Doszła do tego jedna pionizacja akwarium w przedpokoju. Tło wkleili przed wklejeniem wzmocnień. Polecam :)