Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie ma nic wspólnego z glonojadami. Kup Microbe Lift Herbtana i podawaj według zaleceń. Jeśli to te pasożyty, to niewiele możesz zrobić. Poczytaj o tym.

Opublikowano

Ospa to często występująca choroba i dość łatwa w leczeniu. Podnieś temperaturę do 28 stopni i zakup expresem Microbe-Lift Herbtana, to jedyny środek na ospę nie niszczący biologii filtra. Jeśli jesteś w stanie zabezpieczyć biologię filtra to możesz zastosować Ichtio, zieleń malachitową lub FMC.

Wytapatalkowane

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, pozner napisał:

To nie ma nic wspólnego z glonojadami. Kup Microbe Lift Herbtana i podawaj według zaleceń. Jeśli to te pasożyty, to niewiele możesz zrobić. Poczytaj o tym.

43 minuty temu, darkon napisał:

Ospa to często występująca choroba i dość łatwa w leczeniu. Podnieś temperaturę do 28 stopni i zakup expresem Microbe-Lift Herbtana, to jedyny środek na ospę nie niszczący biologii filtra. Jeśli jesteś w stanie zabezpieczyć biologię filtra to możesz zastosować Ichtio, zieleń malachitową lub FMC.

Wytapatalkowane

No dobra a moje pytanie brzmi freshwater czy saltwater?  Dobra, potwierdzone info, że to ospa bo demasoni też ma białe kuleczki. Jak zamówię dzisiaj i w poniedziałek dostanę lek to nic się chyba rybom nie stanie?

Edytowane przez Tobikos
Opublikowano
Godzinę temu, darkon napisał:

woda słodka freshwater

NO2 0,05 NO3 5 NH4 0,2 kordon amquel plus kupiony, mam problem że nie ma u mnie nigdzie tego microbe life a jak zamowie to przyjdzie dopiero w poniedzialek, pomoze ktos?

Opublikowano (edytowane)

U mnie w szafce i Herbatana i Artemiss leży, wiec zapraszam, jakoś się dogadamy :D

Tylko dzieli Nas spory kawal drogi, gdyż ja na Podkarpaciu- Niegłowice/Jasło dokładnie mieszkam :/

Edytowane przez luki174
Opublikowano

Dokładnie :/

Hmmm, musisz szukać w jakiś sklepach na allegro/olx może gdzieś w jakimś sklepie znajdziesz, gdzie bd mógł podjechać, gdyż czas niestety działa na Twoja/rybek niekorzyść :/