Pumba Opublikowano 6 Lutego 2017 #1 Opublikowano 6 Lutego 2017 Baniak: 540l (150x60x60) Technika: Filtr kasetowy z pompa Jebao DCT 3000 Falownik Jebao RW 15 Oświetlenie: Belka led na modułach GOQ SAMSUNG 3x5630 Podłoże: Kreisler - piach dekoracyjny 0.8-1.0mm Dekoracje: Skałki dolomitowe Czarne PCV Obsada Cynotilapia Zebroides Red Top Likoma Labidochromis caeruleus Melanochromis cyaneorhabdos "maingano” Pseudotropheus acei Iodotropheus sprengerae Fotorelacja:
sbc Opublikowano 6 Lutego 2017 #2 Opublikowano 6 Lutego 2017 Gdzie ta fotorelacja? To pojedyncze zdjęcie jest O fotorelacji można mówić przy serii zdjęć będącej sprawozdaniem z jakiegoś wydarzenia.
egon44 Opublikowano 7 Lutego 2017 #3 Opublikowano 7 Lutego 2017 Witaj @Pumba Ładna aranżacja ,jednak tylko jedna rzecz przykuwa mój wzrok (pomijam termometr,falownik) to biały wylot z kaseciaka... Nie masz możliwości jakoś go zamaskować np. czarną koszulką termokurczliwą?Wtedy nie rzucał by się tak bardzo w oczy Druga sprawa dotyczy się oświetlenia Led ... Belkę masz zrobioną z samych białych modułów czy dodatkowo masz jeszcze RGB?
Pumba Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor #4 Opublikowano 7 Lutego 2017 Na razie mi się nie chce nic z wylotem robić Nie przeszkadza mi. Co do belki to są to moduły białe, czerwone i niebieskie sterowane ręcznie
egon44 Opublikowano 7 Lutego 2017 #5 Opublikowano 7 Lutego 2017 1 minutę temu, Pumba napisał: Na razie mi się nie chce nic z wylotem robić Nie przeszkadza mi. Spoko rozumiem,jeśli Tobie to nie przeszkadza to ok ... Ty patrzysz na to akwarium dziennie a nie Ja 1 minutę temu, Pumba napisał: Co do belki to są to moduły białe, czerwone i niebieskie sterowane ręcznie No teraz to już wiadomo bo myślałem że masz tylko same białe moduły...
Rekomendowane odpowiedzi