Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, pozner napisał:

Wybrałeś za małą i za delikatną Aulonocarę do tej obsady. Z jacobfreibergi sytuacja pewnie wyglądałaby inaczej, gdyż jest większa i mocniejsza. Przy mdokach, a szczególnie przy Copadichromisie ta Aulonka nie ma szans.

Racja... na szczęście Copadichromis wybrał przeciwną stronę baniaka, praktycznie cały czas ma parcie na tarlo i gania za samicami.  Jedynie z alfą Mdoki zdarzają mu się  przepychanki... 

Opublikowano
W dniu 5.06.2017 o 15:04, lukas1987 napisał:

Pytanie, tylko co można tak zakopać? 

Granulat raczej odpada... może kryl liofilizowany? 

Trochę suchar, ale  mrożona ikra odrazu tonie więc śmiało można ją zakopać... robiłem to ostatnio z moori...

• Dziękuję 1
Opublikowano
4 godziny temu, adam napisał:

Kapitalny baniak,ja dopiero w przedbiegach:)mam jedno pytanko masz takie fajne,bardzo naturalne podłoże ,można widzieć skąd?Chciałem zakupić Jbl zanzibar ale szukam szczęki po podłodze ,takie ceny:huh:

Pozdr.

Dziękuję ;)

To jest zwykły piasek rzeczny, mieszanej gradacji, ze składu budowlanego :)

Koszt 10 zł (i jeszcze sporo zostało) ;)

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, adam napisał:

fajne,bardzo naturalne podłoże ,można widzieć skąd?Chciałem zakupić Jbl zanzibar ale szukam szczęki po podłodze ,takie ceny:huh:

Pozdr.

Pozwolę sobie na małe OT..
Słuchaj imienniku, ile tego piasku potrzebujesz?
Mój jest bardzo podobny do tego co ma Łukasz. Mam go ze składu z Turzy Śl., który polecił Andrzej @egon44
Gdybyś chciał to chętnie oddam resztę. Z Lędzin nie masz daleko. Możemy się też umówić w Gliwicach, gdzie pracuję.
Lub po prostu wybierz się do składu budowlanego w Turzy Śląskiej ;) 

Edytowane przez troad