Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Dostałem pod choinkę od żony tło strukturalne niestety dzielone (a może i dobrze bo ciężko byłoby je wsadzić do środka przy pracującym akwa) szpara trochę razi po oczach .  Jestem ciekaw jak to będzie wyglądało po czasie, zarośnięte glonami.

Ktoś z was ma podobne i mógłby podzielić się fotkami?

A może jest sposób na zamaskowanie łączenia w działającym akwarium? 

Zdjęcie robione na szybko telefonem Przepraszam za jakość...  

_20161226_153622.JPG

Edytowane przez lukas1987
Opublikowano

Kiedyś w starym akwarium także miałem podobne tło , również dzielone, tylko bardziej ciemne. Fakt na początku trochę raziła po oczach ta szpara, jednak posadziłem na środku kilka sadzonek Vallisnerii i było o niebo lepiej. Roślinki po jakimś czasie odmówiły współpracy, część też padła ofiarą konsumpcji, ale po jakichś 2-3 miesiącach tło zarosło glonkami a łączenie stało się mniej widoczne - ale jednak było 

Opublikowano
Godzinę temu, h2athor napisał:

Kiedyś w starym akwarium także miałem podobne tło , również dzielone, tylko bardziej ciemne. Fakt na początku trochę raziła po oczach ta szpara, jednak posadziłem na środku kilka sadzonek Vallisnerii i było o niebo lepiej. Roślinki po jakimś czasie odmówiły współpracy, część też padła ofiarą konsumpcji, ale po jakichś 2-3 miesiącach tło zarosło glonkami a łączenie stało się mniej widoczne - ale jednak było 

Masz może fotkę tego zarośniętego tła?