Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiec przykleje te pianke, ktora kupilem pod akwa na calym podlozu akwa na pare kropel silikonu :/

wiec czekam na opinie jak sie to sprawuje,a le tak zeby byla jasnosc jest to cos w rodzaju pianki jakie sie kupuje gotowe pod akwa ?

Opublikowano

kupilem pianke pod akwa razy 2 sztuki i jedna podkleje silikonem do dna, zobaczymy co z tego wyjdzie :) zrobie fotke to wrzuce, narazie robie szafke :) bo mnie zona z domu wywalila ze stelarzem z katownikow, ktory od kumpla dostalem :)

Opublikowano
Bylem dzisjaj w 5 supermarketach typu Castorama - ani jednego styropianu, ktory by sie nadawal pod kamienie wiec przykleje te pianke, ktora kupilem pod akwa na calym podlozu akwa na pare kropel silikonu, mam dosc cala sobote spedzilem w budowlancach :/

:shock: W kazdym z budowlanych łacznie z castorama widzialem styropian. Fak ze cena byla ponad dwa razy wyzsza niz w malym budowalnym ale zawsze styropian byl.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W swoim akwa mam styropian od kilku lat, płyta gr. 1cm na całym dnie, z opakowania po lodówce, żaden jakis specjalny. Właściwie większych problemów z nim nie było, ale powrastały w niego korzenie co silniejszych roślin (w całkowicie kamiennych akwach problem znika), i przy przesadzeniach ostatnio zdarzyło mi się pociagnać trochę płyte, i powłaziło pod nią żwiru. Zmieniam akwa na większe, i tym razem spróbuję chyba z karimatą, jest bardziej zwarta i z jednej strony ma całkiem gładką powierzchnię, może nic w nią nie powrasta