jaras Opublikowano 5 Lutego 2017 #21 Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) 2 godziny temu, miron1210 napisał: witam serdecznie ,to jest mój pierwszy post ,mam pytanie odnośnie sterownika led dimmer pro ,jest taki problem że cały czas świeci się kolor czerwony pod k1,w ustawieniach np daje że ma wszystko się wyłączyć po 23 godz i wyłącza się wszystko oprócz czerwonego. ściągałem różne gotowe pliki ustawień i dalej to samo,co może być nie tak? Prawdopodobnie źle podłączony kolor czerwony. Jest tam taka opcja "testuj kanały" i tam zobacz czy reaguje Edytowane 5 Lutego 2017 przez jaras
Perez666 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor #22 Opublikowano 6 Lutego 2017 Mam to samo.W opcjach nie da się tego wyłączyć, na testuj kanały niby się da ustawić intensywność ale potem i tak świeci czerwony.Po odłączeniu kabla świeci...niebieski...
rosa1986 Opublikowano 6 Lutego 2017 #23 Opublikowano 6 Lutego 2017 37 minut temu, Perez666 napisał: Mam to samo.W opcjach nie da się tego wyłączyć, na testuj kanały niby się da ustawić intensywność ale potem i tak świeci czerwony.Po odłączeniu kabla świeci...niebieski... U mnie było tak z kolorem zielonym. W żaden sposób nie dało się ustawić, żeby gasił się o określonej godzinie. Ale to było od razu po jego zakupie. Odesłałam do pana Romana i wszystko naprawił
Perez666 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor #24 Opublikowano 6 Lutego 2017 Ja też taki dostałem, ale niechciało mi się odsyłać kolejny raz. Wygląda na to, że nie są sprawdzane przed wysyłką...
bakus_44 Opublikowano 6 Lutego 2017 #25 Opublikowano 6 Lutego 2017 U mnie też raz w tygodniu nie wyłączał się rgb, później przy zmianie ustawień biały. Odesłałem i niby została usunięta tylko śrubka, która przez przypadek została skręcona pod płytą sterownika i latala luźno, ale wszystko teraz działa.
miron1210 Opublikowano 8 Lutego 2017 #26 Opublikowano 8 Lutego 2017 Dnia 5.02.2017 o 22:33, jaras napisał: Prawdopodobnie źle podłączony kolor czerwony. Jest tam taka opcja "testuj kanały" i tam zobacz czy reaguje po diagnozie , sterownik do wymiany,Pan Roman po rozmowie tel, wymieni sterownik .ps super podejście do sprawy p.Romana.
Rekomendowane odpowiedzi