Skocz do zawartości

Projekt 1080l i duże wyzwanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, michal_j napisał:

da2848dc9d729541b4ade5c7732811d6.jpg

Dorobilem sobie ten otwór pod karmnik żeby miały co jeść podczas wyjazdu na wakacje (można powiedzieć żeby od razu Ci wycięli) - karmnik kosztował 60 PLN

Mam 100l akwarium u corki w pokoju z oryginalna pokrywa i tym wlasnie karmikiem - nie bedzie dzialac w taki sposob. Ta podstawka jest za szczelna i cala wilgoc z akwarium uderza bezposrednio w karmik - jedzenie po kilku dniach zawilgnie, poprzykleja sie i nie bedzie jedzenia (ktos dal d... przy projektowaniu tego). Dobrze ze u mnie przyszli sasiedzi i zobaczyli co sie stalo bo nie bylo mnie ponad dwa tygodnie i by corce rybki padly. Pomysl nad jakas wieksza dziora- ja juz nie uzywam tej podstawki i cofam karmik maksymalne na krawedz otworu zeby wilgoc mogla bokami uciekac.

Opublikowano
14 godzin temu, przemek wieczorek napisał:

Poproszę na pw adres email . Sprawdzę czemu nie odpisałem . Najpewniej zapomniałem odznaczyć . 

Pozdrawiam.

14 godzin temu, spiochu napisał:

Nie, nie, o niebo lepiej wyglądałoby podstawa i korona obłożone/zrobione z lacobel, najlepiej białym :D
Ale kolega ma projektantkę z tego co kojarzę, więc ma mu kto podpowiadać ;)

Wysłane z telefonu

Projektantke mam ale co do akwa to nie bardzo chce na niej polegac.

14 godzin temu, przemek wieczorek napisał:

Poproszę na pw adres email . Sprawdzę czemu nie odpisałem . Najpewniej zapomniałem odznaczyć . 

Pozdrawiam.

Przemek myslalem o Tobie jako jednym z wykonawców mojego akwa. Byłbys zainteresowany?

Opublikowano
1 godzinę temu, przemek wieczorek napisał:

Jak najbardziej chętnie wykonamy akwarium .

Oki dzieki. wysłałem maila na  biuro@akwarium.szczecin.pl

Opublikowano

To Darku także wyślij ten sam mail  na adres

akwaria@erybka.pl

:) tu klejenie, transport i wniesienie masz w Warszawie oraz spytaj o koszt stelażu chyba że podstawa pod akwarium będzie wymurowana

co dwie oferty to nie jedna.;) i licz całkowity koszt stojącego w salonie baniaka  a nie tylko samego szkiełka w Szczecinie.