Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, jjacek napisał:

Nie zamowilem tam zbiornika tylko dlatego , ze firma na dzien dzisiejszy nie wykonuje pokryw ...a chcialem to wszystko miec zalatwione  od reki w 1 miejscu.

No właśnie

Ktoś napisał na forum że robią pokrywy i mu zaproponowali.

Pisałem w tej sprawie do erybki i dostałem odpowiedz od Pani Marzeny że pokryw nie robią. ( jeszcze ) ale szyby nakrywowe  nawet z otworami na przewody i do karmienia ryb  to tak.

W erybce zmiany - odszedł Pan Piotr który zajmował się właśnie koordynacją wycen baniaków a jest nowa bardzo przyjemna w rozmowie pani - musi troszkę się podszkolić ale już widać że skrupulatna i zorganizowana jest to osoba.

Dnia 28.10.2016 o 10:10, marcin1ja1 napisał:

Przy bezbarwnym silikonie trzeba jednak się bardziej postarać. Dla mnie taka jakość klejenia jak pokazałeś na zdjęciach jest na =3 (trzy z dwoma).

Marcinie być może masz rację choć ja się z tą twoją oceną nie zgadzam bo mam ten baniak przed sobą i oceniam patrzałkami a nie soczewką i matrycą. Na fotach baniaki bez wody mają rózne załamania światła , refleksy - nawet wydaje się że w pewnych miejscach silikon zupełnie nie trzyma . Oceny z fotografii zawsze wyjdą jak ocena fotki swojej teściowej ( moja dla odmiany była super ).

Zrobiłem zdjęcie z odległości kilku centymetrów od tych rogów .

Zrób sobie zdjęcie swojej twarzy z tej odległości - ile dajesz lat temu brzydalowi nieogolonemu na dodatek z kosmatym nosem jak dynia - siebie z takiego ujęcia oceniam na 1 z dwoma minusami.

Oceń ten baniak ze zdjęcia Gosi - ile dajesz.?:D

Opublikowano
31 minutes ago, deccorativo said:

Zrób sobie zdjęcie swojej twarzy z tej odległości - ile dajesz lat temu brzydalowi nieogolonemu na dodatek z kosmatym nosem jak dynia - siebie z takiego ujęcia oceniam na 1 z dwoma minusami.

Oceń ten baniak ze zdjęcia Gosi - ile dajesz.?:D

:D:D:D. Sorry za OT, ale malo z krzesla nie spadlem przy sniadaniu.

Opublikowano
54 minuty temu, deccorativo napisał:

W erybce zmiany - odszedł Pan Piotr który zajmował się właśnie koordynacją wycen baniaków a jest nowa bardzo przyjemna w rozmowie pani - musi troszkę się podszkolić ale już widać że skrupulatna i zorganizowana jest to osoba.

Hmm, szkoda - poznałem go osobiście, moim zdaniem dobry fachowiec, bardzo uprzejmy i rzeczowy. Cóż "show must go on" miejmy nadzieję że nowa Pani sobie poradzi.

Poniżej kilka zdjęć moich narożników:

20161030_092558.jpg20161030_092506_001.jpg

20161030_092616.jpg20161030_092349.jpg20161030_092538.jpg

• 2 lata później...
Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu. Ma ktoś wiedzę jak obecnie z jakością akwariów wykonywanych przez erybkę? Dostałem dość korzystna wycenę i zastanawiam się nad zakupem od nich, ale zdarzają się mało pozytywne opinie w sieci (sprzed kilku lat).

• 3 tygodnie później...