Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filtr zewnętrzny aquaszut midikani 4 przepływ 600l/h. Obecnie akwarium wygląda tak jak na foto. Robiłem już 3 razy testy na no2 no3 oba wykazały 0 i ph wykazał 8.5 jak myślicie można już powoli rozglądać się za rybami? Baniak ma prawie 1.5 tygodnia.

20160913_215401.jpg

Opublikowano

..prawdopodobnie nawet nie ruszył  cykl azotowy. Henryk pokazał Ci jeden ze sposobów startu w 9 poscie. Nie podajesz żadnych wyników które by wskazywały na start cyklu i jego "zakończenie". Wyniki podane w Twoim ostatnim poscie chyba potwierdzają to co napisałem. Ryb nie wpuszczaj póki nie ruszy Ci cykl i póki się nie zamknie,

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, krycha92 napisał:

Filtr zewnętrzny aquaszut midikani 4 przepływ 600l/h. Obecnie akwarium wygląda tak jak na foto. Robiłem już 3 razy testy na no2 no3 oba wykazały 0 i ph wykazał 8.5 jak myślicie można już powoli rozglądać się za rybami? Baniak ma prawie 1.5 tygodnia.

Kolego na temat wody i parametrów zadaj pytanie w odpowiednim dziale,bo znów nas moderator pogoni,chyba że poprosisz go żeby twój temat przeniósł do odpowiedniego działu...

Jakimi testami robiłeś pomiary?Paskowe czy kropelkowe?

Sorki za OT...

Edytowane przez egon44
  • Dziękuję 1
Opublikowano
10 minut temu, egon44 napisał:

Kolego na temat wody i parametrów zadaj pytanie w odpowiednim dziale,bo znów nas moderator pogoni,chyba że poprosisz go żeby twój temat przeniósł do odpowiedniego działu...

...teraz się zorientowałem ,że to inny dział:) Przepraszam...

Opublikowano
6 minut temu, AndrzejWalb napisał:

...teraz się zorientowałem ,że to inny dział:) Przepraszam...

Andrzeju mnie nie musisz przepraszać bo ja nie moderator ;)