RomanoLindano Opublikowano 16 Sierpnia 2016 #21 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ja nie mogę. Gratulacje Sebastian. Masz rozmach, nie ma co. Myślę, że będzie na czym oko zawiesić. Zdawaj relację, bo jestem strasznie ciekawy jak to wszystko będzie finalnie wyglądało.
JemioloSeba Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor #23 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Mój faworyt wśród piasków :
Ptoszek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 #24 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 2 godziny temu, JemioloSeba napisał: Mój faworyt wśród piasków Zwykły żwir? bo widzę muszelki w nim? A też się rozglądać pewnie będę musiał. 1
JemioloSeba Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor #25 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Piasek ze żwirowni. Gdybyś potrzebował to mam kilka wiader na zbyciu Dziś przykleiłem czarną folię na tył i skończyłem z lampą. Nadal czekam na szafkę i już mogę wjeżdżać na chatę Brakuje piasku i kamieni i będzie komplet.
Ptoszek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 #26 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 13 minut temu, JemioloSeba napisał: Gdybyś potrzebował to mam kilka wiader na zbyciu Jeszcze mi nie potrzeba Czy za tym kamorem po lewej stronicy będziesz miał tam dobry przepływ wody i czy kupska nie będą się tam zbierać bo masz od szyby do szyby go chyba danego ?
JemioloSeba Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor #27 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wylot z kaseciaka będzie skierowany w tamten róg więc powinno być dobrze. Jeśli jednak będą zbierały się kupy to wrzucę tam małą pompkę i będzie po krzyku.
Ptoszek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 #28 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Teraz, JemioloSeba napisał: Wylot z kaseciaka będzie skierowany w tamten róg więc powinno być dobrze. Jeśli jednak będą zbierały się kupy to wrzucę tam małą pompkę i będzie po krzyku A no też dobre rozwiązanie, powiedz mi czy baniak robiłeś na zamówienie czy "gotowiec"? Już więcej tematu Ci nie zaśmiecam
JemioloSeba Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor #29 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Spokojnie pytaj... po to jest forum. Akwarium na zamówienie. Jeśli chcesz namiar to pisz na PW - firma z Rzeszowa, to już czwarte akwarium od nich i mogę śmiało polecić.
Ptoszek Opublikowano 19 Sierpnia 2016 #30 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dnia 17.08.2016 o 21:15, JemioloSeba napisał: Jeśli chcesz namiar to pisz na PW - firma z Rzeszowa Jasne, posprawdzać kilka źródeł nie zaszkodzi. Od razu będę pytał o klejenie u klienta czy się podejmą.
Rekomendowane odpowiedzi