Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byliśmy w dużej mierze spisywani na porażkę, jednak remis to też świetny wynik. Jednak faktem jest że to my stworzyliśmy najgrozniejsze akcje. W sumie Niemcy nie mieli ich w ogóle, ale to tylko świadczy o profesjonalizmie naszych orłów.

Mały komentarz odnosnie transmisji meczu.

Nie wiem jak was, ale mnie krew zalewała jak w co drugim komentarzu padało określenie "akltualni mistrzowie świata". Rozumiem raz, dwa ale nie co chwilę, to było trochę takie przypominanie na siłę z kim gramy, a każdy sobie z tego zdawał sprawę.

Opublikowano
Nie wiem jak was, ale mnie krew zalewała jak w co drugim komentarzu padało określenie "akltualni mistrzowie świata". Rozumiem raz, dwa ale nie co chwilę, to było trochę takie przypominanie na siłę z kim gramy, a każdy sobie z tego zdawał sprawę.

...fakt. Ale to chyba dlatego aby podkreślić jednak ,że świetnie dajemy sobie radę. Myślę ,że warto chwalić w takiej sytuacji...

Opublikowano

Masz rację byliśmy bliżej strzelania gola mimo o wiele gorszych statystyk. Obrona zagrała na najwyższym poziomie, o Fabiańskiego się nie bałem, bardziej go cenię niż Boruca chociaż i on to solidny światowy golkiper. Na komentarze nie zwracałem uwagi.

Ważne, że zespół gra dobrze i wychodzimy przynajmniej z drugiego miejsca z grupy.

Opublikowano
Mały komentarz odnosnie transmisji meczu.

To całkiem normalne jak komentarz w grze Fifa ''Jak to mawiają młodzi ludzie masakracja'' :P

Co do samego meczu to jestem zadowolony z wyniku...

Polacy dobrze się bronili,mieli swoje szanse na strzelenie gola,no szkoda że nie padły bramki na naszą korzyść...

Ogółem jest ok,i mam nadzieję że będzie tylko lepiej...

Opublikowano

Co mnie zaskoczyło to sędzia chyba uczciwiej sędziował nie Pod Niemców.A jak przegramy z Ukrainą co wtedy???Mamy sporo żółtych kartek kiedy one sie skasują???bo jak tak dalej pójdzie to nie będzie miał kto grać....

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.