Skocz do zawartości

Zabawa w nauczycieli i uczniów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jestem zdania, że poprawianie kogoś na czerwono to dziwny klimat...Wiec następny taki incydent proszę o zgłoszenie mi. Zajmę się tym...

• Dziękuję 3
Opublikowano

Wygląda to jak kartkówka po oddaniu przez nauczyciela. Moim skromnym zdaniem też jest to trochę nie na miejscu. Z drugiej zaś strony są automatyczne poprawiaczki tekstu. Jedni piszą szybko i jakiś błąd może się wkraść co raczej jest normalnym zjawiskiem ale np w moim przypadku jak widzę, że jakiś wyraz jest podkreślony to go poprawiam.

Ogólnie najbardziej mnie śmieszy błąd " moim rybą ", który dość często pojawia się na forum :)

Opublikowano
Z drugiej zaś strony są automatyczne poprawiaczki tekstu. Jedni piszą szybko i jakiś błąd może się wkraść co raczej jest normalnym zjawiskiem ale np w moim przypadku jak widzę, że jakiś wyraz jest podkreślony to go poprawiam.

Nie wszystkie formy zostają podkreślone. W moim przypadku Perez poprawił "niema ", co jest też określeniem osoby, która nie mówi. Bardzo wiele jest takich sytuacji, gdzie wyraz, czy forma gramatyczna, nie będą podkreślone.

Normalnie bym to pewnie wychwycił, ale byłem po paru głębszych z kolegą, więc nie byłem dostatecznie skupiony :)

Opublikowano

Na forum NR mieliśmy Różową Nikę,czyli koleżankę,która wychwytywała prawie wszystkie błędy i zaznaczała na różowo.Mi osobiście nie przeszkadza,jak się zdarzy a rzadko bo piszę z edytorem tekstu to poprawiam.

Opublikowano

Tak jak pisałem, nie wszystko edytor zaznaczy. Przykładem jest moje "niema", czy stana "nie wiele", czy lufy555 "moim rybą" (wyraz bez błędu, ale użyty niewłaściwie). Jeszcze jeden przykład z tej samej kategorii, co moje "niema", czuli piszemy razem, czy oddzielnie?

Jeśli wybrałbym kanał RGB to wtedy tylko jeden kolor to wyboru czy każdy osobno ? Okazuje się,że jeszcze nie znam swojego sterownika.

Oryginał: http://forum.klub-malawi.pl/sterownik-oswietlenia-led-szukam-testerow-p355114.html#post355114

Widzę, że temat jest załatwiony ;),

Też jestem zdania, że poprawianie kogoś na czerwono to dziwny klimat...Wiec następny taki incydent proszę o zgłoszenie mi. Zajmę się tym...

więc można go zamknąć.

-- dołączony post:

Proszę o zamknięcie wątku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.