Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewne pytanie, dzis zorientowałem się że na łaczeniu szyb mam odprysk (szyba 10mm) o głebokości max 1,5mm i dlugości 2 mm. Nie mam pojęcia skąd tam się pojawił a żaden domownik się nie przynaje do uszkodzenia. Czy jeżeli zakleje ten uszczerbek sylikonem akwarystycznym mogę zalać zbiornik ? Czy czeka mnie wizyta u szklarza ? Akwa nowe jeszcze nigdy nie zalewane . Bardzo proszę o rade

Opublikowano

Bez fotki zupełnie nic nie można powiedzieć.

Ja w moim maleństwie mam dość spory odprysk - podczas przeprowadzki, róg szkiełka napotkał przeszkodę. Na szczęście nie cieknie. Na wszelki wypadek od środka dałem kawałek (na dno) szyby na silikon a odprysk wrócił na swoje miejsce zamaskowany taśmą izolacyjną czarną.

Hula to ze 3 latka i nawet nic nie widać.

Opublikowano

Ja bym tego nie ruszał, jak dla mnie wygląda zupełnie nie groźnie. Rana jest tylko powierzchowna ;-)

Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Odprysk jest " na szczęście" przy samej górze akwarium około 5cm od górnej krawędzi szyby

Widać że temu odpryskowi daleko do środka akwarium więc w takim wypadku ja bym tego nie ruszał.

• Dziękuję 1
Opublikowano
Widać że temu odpryskowi daleko do środka akwarium więc w takim wypadku ja bym tego nie ruszał.

Super bo ja pół nocy spać nie mogłem :) a żona mi też tłumaczyła że nic nie bedzie :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.