Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ja jestem z Brzegu (opolskie), ale zakupy do mojego akwa robię właśnie we Wrocku.

Jest duży wybór no i ceny są ciekawsze. Co do ryb i akcesoriów polecam wszystkim giełdę piątkową na targu kwiatowym ulica chyba czekoladowa?

Przykładowo kupiłem tam pysie po 4-5zł., a w sklepie wołają od 10zł w góre, oczywiście ryby trzeba nabyć w hurcie czyli po woreczku jakieś 10 szt. ale w naszem przypadku to zaleta. Wrazie co można dogadać się z kolegą i podzielić zakupem.

Pozatym na targu napotkać można hodowców z którymi można sie dogadać i umówić na odbiór własny.

Tak było w moim przypadku i kupiłem naprawdę fajne okazy za niewielkie pieniądze.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiem poprzednio tez zakupilem tam ryby tylko ze pakowane sa minimum po 10 i ostatnio maja same mlode. a ja potrzebuje tylko samice ale zajde tam w piatek i zobacze czy maja cos. Dzieki za rade. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam ponownie .

Chyba mogę ci pomóc, skoro wybierasz się w piątek na targ to podam ci numer tel. gościa który sprzedaje tam ciągle ryby z własnej hodowli.

Możesz wcześnij do tej osoby zadzwonic i pogadać aby przygotował ci konkretne ryby jakie cię interesują. Brałem od tego pana kilka razy i ma naprawdę zdrowe ryby, pozatym jak pogadasz to przygotuje tyle sztuk ile ci potrzeba.

Pan Mirek 608-338-179

Zyczę udanych zakupów. :lol: