Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak żona wkłada łapki do akwarium to ty zacznij wybierać jej sukienki i buciki. Ciekawe co Ona powie na twój męski gust ;-)

To twoje hobby, a nie jej , niech sobie salon upiększa.

Opublikowano
Jeżeli żona do motoru zaczepiła by ci kolorowe wstążki i kokardki w szprychy dała kolorowe koraliki, to dałbyś radę tak jeździć?

No a jak byś miał wybór albo to albo brak seksu to co byś wybrał? ;)

Wysłane z telefonu

• Dziękuję 1
Opublikowano
Jeżeli żona do motoru zaczepiła by ci kolorowe wstążki i kokardki w szprychy dała kolorowe koraliki, to dałbyś radę tak jeździć? A z akwarium niestety coś takiego zrobiłeś. i tak tuningowanym motorem da się jeździć jak i ryby będą pływały w takim akwarium.

Z motocyklem bym nie pozwolił tak robić, bo powiedziałbym że nie musi ze mną jeździć.

A o akwarium nie będę "kotów darł" bo stoi w salonie.

Małymi kroczkami zmienię wystrój, dzisiaj już wynegocjowałem wyrzucenie muszli. :)

Opublikowano

Nie twierdzę ,że mi się podoba ten aranż bo jak napisałem bardziej przypomina morskie a ma być to biotop Malawi ale to wszystko można zmienić i będzie OK. Zauważyłem tylko jedną rzecz. Niektórzy bardzo krytykują ale swojego nie pokazują. A tak może by się kolega zainspirował?

-- dołączony post:

No tak mało ich już tam, trzeba dorzucić.....

:)

• Dziękuję 1
Opublikowano
wynegocjowałem wrzucenie muszli

Tak jak zobaczył to Perez - to literówka czy Ty serio ?

Opublikowano

Naraziłeś się tą aranżacją na sporą falę krytyki , to tak jakbyś wszedł na stadion pełen lechistów w koszulce Arki gdynia . Zauważyłem spore zainteresowanie aranżacją ''ala morskie'' na pewno nie jest to naturalny wygląd otoczenia tych ryb , ale pewien jestem że przy utrzymaniu odpowiednich parametrów wody , rybki nie będą się na ciebie gniewały a i tobie się będzie podobać . Tak trzymaj