Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, nazywam się Krystian i jestem ze Świnoujścia.

Po około 10 latach hodowli kąsaczowatych, postanowiłem zmienić szkiełko na wystrój Malawi.

Zbiornik otrzymał już nowe tło, piasek, zwapniałą rafę i łupki. Wszystko już zalane i uruchomione.

Czekam teraz na dojrzewanie.

Zdążyłem już trochę poczytać, ale w razie jakiś pytań czy problemów będę liczył na Waszą pomoc (na pewno w sprawie dobrania obsady, na którą już mam pomysł :)).

Jeszcze raz wszystkich Serdecznie Witam i Pozdrawiam.

Opublikowano

Siemanko:mrgreen:...Czytaj,zadawaj pytania w odpowiednich działach do tego przeznaczonych i baw się dobrze... ;)

Ps...Fajnie by było jak byś fotkę baniaka wrzucił :)

• Dziękuję 1
Opublikowano

Witaj na forum, czytaj i chłoń wiedzę. Napisz jeszcze jakie masz akwarium i wrzuć jakąś fotę jak napisał egon44 ;) powodzenia z naszym biotopem!

• Dziękuję 1
Opublikowano

Wrzucam obiecane zdjęcie mojego zbiorniczka, oczywiście żona włożyła łapki i wrzuciła muszle, a nie chcę się już kłócić i pewnie zostaną.

Opublikowano

..wystrój bardziej mi osobiście kojarzy się z morskim. Ale walory estetyczne są sprawą bardzo osobistą. Jeżeli mogę coś zasugerować to usunięcie termometru z tego miejsca a powieszenie w rogu z lewej strony ( nie będzie się tak rzucał w oczy:)) .Możesz również schować grzałkę kładąc ją na piasku za kamieniami

• Dziękuję 1
Opublikowano
..wystrój bardziej mi osobiście kojarzy się z morskim. Ale walory estetyczne są sprawą bardzo osobistą. Jeżeli mogę coś zasugerować to usunięcie termometru z tego miejsca a powieszenie w rogu z lewej strony ( nie będzie się tak rzucał w oczy:)) .Możesz również schować grzałkę kładąc ją na piasku za kamieniami

Termometr pływa sobie swobodnie bez przyssawki, ponieważ jest na razie, zamówiłem już inny elektroniczny.

Z grzałką dziękuję za pomysł faktycznie sam kabelek zamaskuję za ssaniem filtra i nie będzie nic widać.