Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ile ciebie wyniosło same akwa szkło + sylikon + robocizna ? jak to nie tajemnica prosze powiedziec :)

jeśli macie jakiekolwiek pytania dotyczące cen na wasze przysżłe

zbiorniki i zamierzacie je kleić na miejscu ze względu na wymiar to

proponuje wysłać zapytanie do osoby która takie zbiorniki wykonuje i

wyjdzie wam cena.

Ceny nie podam bo składają się na nią rzeczy które mogą być

nieuwzględnione w waszych akwa, to jest sprawa indywidualna, pod

konkretny projekt, jest to dopiero półmetek i koszty mają jeszcze

tendencje rozwojową.

A poza tym wątek ten śledzi moja rodzinka i znajomi i pomyślą jeszcze że

zwariowałem :D

A propo pozdro dla rodzinki i znajomych

Opublikowano

za 4 dni przyjeżdża do mnie Thewald / Trójmiasto/ i będzie kleił nieco mniejszy baniak 263-61-65

Dla ciekawych szkło 12 mm / cała tafla / z pocięciem i tylko dwoma szlifami z polerką / 130 cm długość / to cena około 900 zł

Opublikowano

Barian a mam takie pytanie - kiedy zamierzasz zalać baniak? Przed pracami wykończeniowymi czy po? Pytam, bo tak mi przyszło do głowy, czy nie boisz się, że podczas wykończeniówki - odpukać! - mogłoby się coś stać z baniakiem? Pytam zupełnie z ciekawości, czy zamierzasz go jakoś zabezpieczyć, bo to naprawdę czasami chwila nieuwagi i nieszczęście gotowe - a to listwa, a to panel przy obracaniu się nie spojrzy i... aż strach myśleć.

Pozdrawiam

Opublikowano
Barian a mam takie pytanie - kiedy zamierzasz zalać baniak? Przed pracami wykończeniowymi czy po? Pytam, bo tak mi przyszło do głowy, czy nie boisz się, że podczas wykończeniówki - odpukać! - mogłoby się coś stać z baniakiem? Pytam zupełnie z ciekawości, czy zamierzasz go jakoś zabezpieczyć, bo to naprawdę czasami chwila nieuwagi i nieszczęście gotowe - a to listwa, a to panel przy obracaniu się nie spojrzy i... aż strach myśleć.

Pozdrawiam

Zalanie po wyjściu majstrów, akwa jest zabezpieczone barierką samoróbką, i działa, odpukać. Zalane to będzie jak rozprowadzę cały sprzęt i wew tło wraz z akmlotkami

Opublikowano
za 4 dni przyjeżdża do mnie Thewald / Trójmiasto/ i będzie kleił nieco mniejszy baniak 263-61-65

Dla ciekawych szkło 12 mm / cała tafla / z pocięciem i tylko dwoma szlifami z polerką / 130 cm długość / to cena około 900 zł

nie ma jak to odliczanie 4.. 3.. 2.. 1.. i wtedy to dopiero się zacznie :D