egon44 Opublikowano 20 Grudnia 2015 #1 Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Siemanko ... Jako że posiadam moduły białe barwy zimnej + moduły RGB na sterowniku oświetlenia Led Dimmer Pro ,to postanowiłem dla mniej lub bardziej leniwych użytkowników a także tych,którzy mają problemy z ustawieniem światła udostępnić mój plik ustawień egon44-R10%G10%B90%+białe zimne.aktualne.ldp ,jaki obecnie posiadam w swoim zbiorniku...W moim pliku ustawień chciałem uwydatnić jak najbardziej naturalne ubarwienie ryb,myślę że jest ok,i mam nadzieję że komuś z was się spodoba,zresztą zawsze można coś poprawić lub zmienić Zachęcam również innych użytkowników tego sterownika do udostępniania tutaj plików ustawień oświetlenia jakie macie w swych baniakach Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Edytowane 2 Stycznia 2017 przez egon44 2
rafik567 Opublikowano 1 Stycznia 2016 #3 Opublikowano 1 Stycznia 2016 gdzie dałeś załącznik? nie mogę go znaleźć i pobrać...?
egon44 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor #4 Opublikowano 1 Stycznia 2016 gdzie dałeś załącznik? nie mogę go znaleźć i pobrać...? Wejdź w link który podałem w pierwszym poście...Tam znajdziesz załącznik do pobrania pliku...
rafik567 Opublikowano 3 Stycznia 2016 #5 Opublikowano 3 Stycznia 2016 no właśnie widzę ale tylko napis "załącznik" którego nie da się aktywować...
egon44 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor #6 Opublikowano 3 Stycznia 2016 no właśnie widzę ale tylko napis "załącznik" którego nie da się aktywować... Klikasz na załącznik na stronie którą podałem niżej i ściągasz plik...Widzę że 13 razy plik został pobrany,więc zapewnie coś źle robisz...
egon44 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor #8 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Widzę że są małe problemy z ściągnięciem pliku z stronki która podałem w linku w pierwszym poście... Tak więc mogę wysłać e-mail z plikiem oświetlenia,chyba to będzie lepiej i szybciej... Dlatego proszę zainteresowanych o podawanie swojego e-maila w wiadomości priv...
Krzymor Opublikowano 8 Stycznia 2016 #9 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Panowie zanim zaczniecie ściągać plik ze strony, którą podał Egon nie zapominajcie się zalogować na tej stronie. Bez logowania nie ma możliwości pobrania pliku. Piszę to bo sam się na tym złapałem, ze chciałem ściągnąć plik a zapomniałem się zalogować... 1
egon44 Opublikowano 14 Września 2016 Autor #10 Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Siemanko!!! Postanowiłem odświeżyć trochę temat i udostępnić wam mój nowy plik z oświetleniem którego na dzień dzisiejszy używam... Oczywiście zrobiłem go z myślą żeby jak najbardziej uwydatnić naturalne kolory rybek ... Mam nadzieję że przypadnie wam do gustu Pozdrawiam!!! egon44-RGB+Białe zimne...ldp Edytowane 14 Września 2016 przez egon44
Rekomendowane odpowiedzi