Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...nawet dwa widzę. W jednej linii patrz na tym samym poziomie

Andrzej, to lustrzane odbicie, zobacz na tę rurkę ;)

Tylu się wypowiedziało a autor milczy. Nick też taki dziwny, z liter obok siebie, bardziej dobre na hasło, żeby łatwiej zapamiętać. No ale może kolega będzie jednak stałym bywalcem i będę w błędzie, co jemu życzę :)

Co do akwa - koledzy napisali, że jeszcze dużo zmian i czytania przed Tobą, powodzenia

Opublikowano
to lustrzane odbicie, zobacz na tę rurkę ;)

Pitolicie Hipolicie ;)

jeden jest tam gdzie się odbija drugi jest po drugiej stronie pod tą kostką.

Opublikowano

Yaro, poprawiłem posta, żeby nie było niejasności o co mi chodzi.

Dotyczyło to "lustrzanych" neonów. Tego Twojego pod kostką nie widzę :)

Jednak mały OT się robi i już o neonach nie będę pisał więcej.

Opublikowano

mam wielkie sprzątanie w domu litraż 120 neonek jeden, na razie musi być - nie wyleje do kibla :(

osade zredukuje oczywiście - więcej o wodzie napisze miedzy swietami...

rozsliny sa kamien jest wulkaniczny, piasek ze zwirem badam na No2 to jest w normie wode mam dość twardom, ale na razie nie mierzyłem ostatnio

dzięki za sugestie

wlasnie jak klaicie tlo bo u mnie po tygodniu jest powietrze :(

Opublikowano
wlasnie jak klaicie tlo bo u mnie po tygodniu jest powietrze

...kup folię samoprzylepną . http://forum.klub-malawi.pl/wystroj-p300107.html#post300107

Przeczytaj posta 21 i 23. Chodzi tu o folie samoprzylepną która posiada swój klej pod papierem którym jest przełożona. Kupisz to w każdym akwarystycznym za małe pieniądze.

-- dołączony post:

FOLIA SAMOPRZYLEPNA CZARNA TŁO DO AKWARIUM 50cm (5236681059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img04.allegroimg.pl/photos/400x300/52/36/68/10/5236681059@@AMEPARAM@@04@@AMEPARAM@@52/36/68/10@@AMEPARAM@@5236681059

to jest folia o której napisałem.

Myślę ,że mój sposób klejenia jest wygodniejszy.