Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
P

Kolejnym ciosem jest dla mnie wiadomość że nie będzie nowej Bazy Ryb.

To nie tak :). Nie będzie takiej Bazy jaką ja chciałbym aby była :D. Nowe władze mogą stworzyć swoją Bazę, przywrócić starą czy starą poprawić.

Opublikowano

Już ją raz poprawili efekty widać.

Szkoda Prezesie że tak łatwo rezygnujesz ze swojego projektu,koniec kadencji to nie jest żadne wytłumaczenie przecież mógłbyś zarazić swoim pomysłem nowe władze,chyba że są jeszcze inne powody, o których nie chcesz publicznie pisać.Myślę że nowy zarząd piorytetowo powinien zająć się tym projektem bo na razie to ta baza jest powodem do wstydu nie chluby w dodatku te ustawiczne tłumaczenia nowym użytkownikom że Baza zawiera błędy w opisach są żałosne.

Wysłane z Mojego LG-D722

Opublikowano

Dobrze jest dyrygować, czekać z założonymi nogami na efekt czyjejś pracy, jednak dobrać zespół chętnych osób do jej wykonania jest znacznie trudniejszy.

Przestańcie się oglądać jeden na drugiego, zaproponujcie swoją pomoc a nagle nastanie ten dzień, ze coś zostanie zrobione. Od gadania nie wiele pójdziemy do przodu.

Opublikowano

Yaro jak się niemiało wsparcia i pomysłu na poprawienie Bazy to trzeba było jej nie ruszać, błędy zostały a wygląda za przeproszeniem pół d... y zza krzaka.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.